Jump to content
Annons

Elektron - The New Dawn


MindTheSnare

Recommended Posts

Frankfurt Musikmesse väntar och det verkar som våra favoritsvenskar på Elektron har något nytt i görningen..

Givetvis är de inte så pigga på att avslöja några som helst detaljer, men genom lite ihärdigt detektivarbete, främst på deras entusiastforum elektron-users, så verkar det mycket riktigt som att ett helt nytt instrument snart kommer att få se dagens ljus 😑

Det har spekulerats om alltifrån en avancerad midi-controller till en sofistikerad sampler, men de enda som verkligen tycks ha läckt är detta, mannen i videon är enligt källor officiellt anställd av Elektron för tillverkning av merchandise som pins, som vi ser i videon. På en utav dessa pins kan man utläsa "Octatrack", även på Elektrons hemsida har de snackats om diskreta antydningar om denna nyhet, något de verkar ha tagit bort nu dock då jag inte lyckats hitta något ovanligt på deras sida i nuläget.

Vimeo-länk

Bara jag som är riktigt hypad över detta? 😛 Detta är den första verkliga nyheten från Elektron sedan 2004 då Monomachine introducerades, och inte långt därefter gick Daniel, grundare och designer av Machinedrum och Monomachine, tragiskt bort i en bilolycka, så detta blir den första Elektron-produkten som inte designats av Daniel (om nu inte ritningarna funnits i bra många år, vem vet?). I alla fall, ska inte mala vidare nu, det är en vecka kvar tills mässan öppnar, nedräkningen har börjat!

Redigerat av MindTheSnare
Link to comment
Dela på andra sajter

Annons

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu
×
×
  • Skapa ny...