Jump to content
Annons

Digipack


musik (oregistrerad)

Recommended Posts

musik (oregistrerad)

Hej!

Det här med Digipack kan väl vara häftigt iofs till ens cd eller dvd, men det förekommer nackdelar också. Något som jag vid flera tillfällen märkt av. Nu senast idag.

Köpte en dubbel-dvd-konsert som var i Digipack. Men tyvärr var de plastburpar som håller skivorna på plast helt oelastiska, så när man tryckte på dem så gick de sönder båda två! Så nu återstår ett digipackfodral och två suveräna skivor, men inget som kan hålla dem på plats i plastplattorna inuti det sex sidor omfattande digipackfodralet. Och man kan ju inte heller byta ut de där plastförvaringsplattorna inuti digipack-fodralet av papp... Plastdelarna är ju limmade mot bakgrundsbilder inuti hela härligheten.

Så när plasthållarna för skivorn går sönder i en digipack vill man bara gråta.

:musik

Link to comment
Dela på andra sajter

Annons

Hm, vi har försökt få till att ha digipack till våra två plattor, men har fått nekat av skivbolaget av just den anledningen - att de lätt går sönder. Vi trodde det egentligen handlade om kostnaden, men det kanske ligger nått i det ändå då...

Fast nu har vi precis släppt en platta på annat bolag - med digipack - som än så länge verkar hålla bra. Får väl se hur det håller i längden.

Link to comment
Dela på andra sajter

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu
×
×
  • Skapa ny...