Jump to content
Annons

Sing and songwriter


Andrew_Diablo

Recommended Posts

Annons

Mina kassa högt. tillåter inga större oreringar om ljudbilden men... 🙁 Vart tog trummorna i "Stopp" vägen? I "Vill ha värme" låter de hyfsade igen för att sedan nästan försvinna i "Ditt Liv". 🙂 Tyder på en ojämn kvalité vid mixningen. 😲 Gitarrer varierar i styrka. Trummorna förefaller vara av enklare sort. Nåväl den här formen av musik står inte och faller med trummorna men det ger en hafsig helhetsbild dock... Samma gäller sången, ena stunden angenäm för att sedan när andra stämman kommer in i någon refräng så ökar den i styrka på ett lite klumpigt sätt. Jobba mer med mixningen, kanske ett stråk arr. skulle kunna lyfta och öppna upp ljudbilden lite???

Detta är musik som skulle med bättre mixning och lite mer jobb, lätt kunna spelas i Radions kanal P4 eller liknande, en bra representant av den svenska singer/songwriter traditionen, angenämt och lungt.

Link to comment
Dela på andra sajter

Ok jag ser det som positivt iaf varför det är lite ojämn ljudbild är för att det är låtar ifrån olika skivor som har blivit insp under åren ..ge gärna fler förslag och idéer 🙂

Link to comment
Dela på andra sajter

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu
×
×
  • Skapa ny...