Jump to content

Information: Enklare och säkrare inloggningar på Studio

Björn Olsberg

Enklare och säkrare att logga in på Studio.se

Av säkerhetsskäl har vi stängt av möjligheten att logga in med sitt medlemsnamn/lösenord. Istället gäller numera endast mejladress/lösenord. Dessutom har vi infört två nya möjligheter för att logga in snabbt, smidigt och säkert:

  • Logga in med Apple. Med detta loggar du in med Face ID eller tummen. Har du idag ett Apple-ID så är detta det enklaste sättet att logga in. Studio tar inte del av ditt faktiska Apple-ID, endast en relay-adress som är unik för din inloggning på Studio. Vi rekommenderar detta alternativ om du vill använda dig av enkel social inloggning men samtidigt är mån om din integritet.
  • Logga in med Facebook. Kanske den vanligaste sociala inloggningen. Facebook drivs av Meta som inte har gjort sig kända för att måna om sina kunders integritet.

Om du redan är medlem och vill logga in med Apple eller Facebook, gå till dina kontoinställningar när du är inloggad. Därefter väljer du antingen Apple eller Facebook och följer instruktionerna. Vill du ha den största valmöjligheten kan du faktiskt logga in på båda två.

Bra länkar:
> Loggar du idag in med ditt medlemsnamn, klicka här för kontrollera att du känner till vilken mejladress du använder
> Har du glömt vilket lösenord du har, klicka här så skickas instruktioner till din registrerade mejladress
Kontakta oss om du har problem med att logga in

×
×
  • Create New...