Jump to content
Annons

Kaptenblau

Medlem
  • Antal inlägg

    12
  • Gick med

  • Senast inloggad

Inlägg av Kaptenblau

  1. Roger skyndar långsamt. Alla preampar är sedan ett bra tag tillbaks förberedda så att det finns plats för ett A/D-kort; SPDIF för 2MP och Lightpipe för 8MP - men eftersom det har kommit för mycket beställningar, så har inte tiden räckt till för att utvecklingen av omvandlarkorten skule bli klar. Det kommer så småningom, men det går tyvärr inte att säga när...

    Okej, då vet jag.

    Tack

  2. Det jag har läst om i andra trådar är just att man inte ska köpa begagnat, för att man inte vet hur slitna elementen är, och att det är relativt billigt med sånganläggning/pa idag.

    Skulle 100w räcka för att både köra sång och kagge, utan att kaggen behöver låt tung? så att man skippar sub?

    Det är tänkt att köra mindre spelningar i replokalen för skoj skull.

    Okej, tack

  3. Hello

    Behöver tips på sånganläggning till en replokal som är 35kvm.

    Ska användas till sång under rep men också till sång och baskagge under mindre spelningar.

    Hur mycket watt behöver man för att det ska höras över hårt spelande trummor?

    Aktiva eller passiva?

    Något annat att tänka på?

    Budget 2000 - 8000 kr räcker väl?

    Musikstil är punk och metal.

    //KB

  4. Jag har kopplat min V-amp direkt till ingångarna på mitt Audiophile ljudkort och utgångarna till mina högtalare. Jag kan desvärre inte höra min gitarr och samtidigt höra det som redan finns i datorn. DVS ingående ljud till ljudkortet vill inte komma ut i högtalarna tillsammans med det ljud som redan finns i datorn.

    Antingen så kan jag höra ingående ljud från min gitarr + V-amp ELLER enbart ljud som redan finns i datorn. Jag vill kunna höra bägge delarna samtidigt.

    Alltså när jag har 'WavOut 1/2' markerat (skärmdump 1) så kan jag höra redan inspelat ljud, men då inte inkommande ljud. När jag har 'H/W In 1/2' markerat (skärmdump 2) kan jag höra inkommande ljud i realtid, men då inte redan inspelat ljud.

    1.jpg

    2.jpg

    Finns det nån som vet hur jag fixar så att jag kan höra både ingående ljud och det som redan finns i datorn på samma gång? Det borde väl gå att fixa med det ljudkort jag har?

    Sätt den på Monitor Mixer...

×
×
  • Skapa ny...