Jump to content

TurboGlider

Medlem
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

1 Follower

About TurboGlider

 • Rank
  På gång
 1. Det verkar som att flertalet ljudkort och grafikkort kommer tappa stor funktionalitet då VISTA har extrema krav vad gäller säkerheter m.m. så det rekommenderas INTE att installera VISTA om ni inte är säkra på att alla funktioner funkar. ASIO verkar vara ett stort problem på VISTA, har inte provat själv dock och ljudkort med flera portar som kräver sin egen mixerprogramvara kan också bli ett stort problem. Bra läsning : http://www.cs.auckland.ac.nz/~pgut001/pubs/vista_cost.txt Bara att hoppas att det snart kommer ett variant på linux som är specialanpassad för just multimediasektorn (musik, grafik produktion) och som tillverkarna och användare tar åt sig för Microsoft verkar ha blivit för stora och stora imperier brukar tillslut gå under.
 2. Mixningen håller jag verkligen med om att den antagligen inte är bra, sitter just nu enbart med hörlurar och enklare datorhögtalare, där låter det okej. Men när jag spelar upp det på riktiga system låter alla låtar väldigt tama. Har hållt på länge med musik, dvs. spela instrument, men först senare tiden som jag verkligen försökt sätta mig in i att mixa ihop saker själv när man äntligen börjar ha råd till riktiga prylar hemma. Men tack för synpunkterna, alltid något att ta till sig.
 3. LÅTNAMN: Flera ARTIST/GRUPP: TurboGlider GENRE: Blandat, men sammanfattning dance KOMPOSITÖR: Tobias Gustafsson PRODUCENT: Tobias Gustafsson INSPELNINGSÅR: Några gamla / några helt nya FORMAT: mp3 LÄNK: TurboGlider Vill ha kreativ kritik och tips på vad som skulle göra min musik bättre, och även vad jag lyckats bra med.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.