Jump to content
Annons

Liquid_6

Medlem
  • Antal inlägg

    553
  • Gick med

  • Senast inloggad

Inlägg av Liquid_6

  1. Halloj!

    Jag har på nåt jävla sätt lyckats klanta bort/raderat en mapp med massor med wav filer i.Har kunnat hitta mapparna och låtarna genom diverse filräddar program men när jag återställer dom

    så kan dom inte spelas sen,dom känns igen som wav filer dock.Finns det nåt sätt att rädda filerna på?

    Programmen jag använt är recuva,easus,och active undelete.Tacksam för svar

  2. Där är vissa mickar i superiors mixer som heter "amb mid" "amb far" osv men dessa är ju helt döda?

    Varför inget ljud ur dessa rumsmickar?

    Kliat mig i huvudet en stund över det nu

    Blir inte klokare genom att kolla i manualen

    Har du installerat hela alltet?jag vet att det fanns alternativ att installera olika storlekar och dom mindre installen saknade vissa mickar.

  3. Nu gjorde jag i och för sig ett litet misstag här genom att låta jämföra hårdvara med mjukvara — och det blir aldrig bra (eller finns Virus TI även som mjukvara?). Men jag tror dig — jag är övertygad att du tycker att det är en grym skillnad.

    Kan du närmare beskriva vad det är som får dig att tycka att "karaktären i [Virus TI] är svåröverträffad"? Vad har den som andra synthar inte har?

    Svårt att sätta fingret på och man skulle skulle säkert kunna tjafsa tekniska specar väldigt länge,men den låter jäkligt mäktigt och djup,och har dualfilter och effekter som får en att grina av välbehag ibland 😕.

    Jag ledsnade personligen på reason för att jag tröttande ganska fort på dom inbyggda syntarnas ljud,och av nån anledning tyckte jag allt som hade med ljudet att göra förändrades när jag övergick till vst baserad miljö till det positivare,och jag glömde snabbt bort reason.

  4. Faktum är att jag egentligen inte heller riktigt kan greppa hur "rör" skulle spela någon avgörande roll i produktionssammanhanget. Men för min del handlade det mer om syntharna i Reason och det är dem jämte din DISS som jag tar fasta på.

    De flesta vet att själva mixningen — ljudbehandlingen av varje enskild ljudkälla — är det som det i det hela handlar om. Och så långt är vi överens. MEN! Lika svårt som du tror dig se att man skulle kunna skapa den eftersökta ljudbilden i reason, lika svårt är det för mig att tro att det skulle ligga någon begränsning bland alla synthar i Reason som gör dem "otillräckliga" för syftet.

    Kan du förklara för mig vad som skiljer t.ex. "din" Virus TI från Thor? Försök att bortse från personliga detaljer som att Virus TI har häftigare färg och/eller knappar etc. Försök att ge en beskrivning på hur syntharna skiljer sig åt i sound. Tolkas t.ex. sinuskurvorna olika?

    Som ägare av en virus ti sen den släpptes så tycker jag personligen att det är en grym skillnad ljudmässigt på reasons thor synt och virus ti,och tycker inte det finns en enda mjukvarusynt som kan mätas med den och jag har testat väldigt många.Karaktären i den är svåröverträffad.

  5. Fan alla gratisgitarrpluggar är ju bara stereo efter jag wrappat dom till rtas, surt.

    Någon som vet nån annan bra ampsim? guitar rig 4 e ingen bra tycker inte jag, har testat

    revalver och får bra metalljud i den men det är ju inte det jag är ute efter.

    Amplitube är ju bra,och den har ju uppdaterats nyligen ochså.

  6. Jag har tänkt investera i en ny orkester plugg och har lyssnat på båda dessa och tycker nog att ewql,s nya låter mer hollywood sound över det hela vilket egentligen är vad jag vill ha och jag har erfarenheter av deras tidigare bibliotek.Å andra sidan låter L.A strings ochså fint men inte lika dramatiskt och pampigt.Kan nån berätta lite mer om dessa bibliotek och diverse fördelar och nackdelar?

  7. Jag skall importera en *.VOB fil och rippa ljudet från den men det funkar inte.. cubase stödjer inte det formatet verkar det som. har provat att ladda ner dvd audio ripper också och det funkar inte heller... hjälp någon?

    Jag har använt daniusoft media converter till det ändamålet minns jag nog.Värt att kolla upp om inte cubase fixart

  8. Håller på att bygga om lite lätt i hemmastudion och har letat febrilt efter träskivor eller bord med högblank yta,eller åtminstone någorlunda blankt.Nån som vet vet vart man kan vända sig?att måla och spraya till en sjyst sån färg själv känns svårt om man inte är duktig.

  9. För att fixa till visningen, så drar du ner spaken som du har längst upp till höger i arrange-fönstret (precis ovanför upp/ner scrollbar). Du har råkat dra upp den längst upp, så att du får maximal förstoring i alla Parts... 😠

    Nä,ere sant?så jäkla enkelt asså.Jag har hållt på med cubase i många år nu men aldrig lyckats med detta,nåja alltid lär man sig nåt nytt.Tack för svaret claes,du är snäll du 😆

  10. Satt å pillade på ett projekt och råkade trycka på nåt i cubase 5 som ställde till spåren som ni kanske ser,midi informationen som man normalt fall ser på själva spåret försvann och allt audio blev helt överstyrt eller vad man kan kalla det.Öppnar jag andra projekt ser det normalt ut.Nån som har ett hum om vad jag tryckt på?

    post-8936-1264282531_thumb.png

×
×
  • Skapa ny...