Jump to content
Annons

Otto

Medlem
  • Antal inlägg

    71
  • Gick med

  • Senast inloggad

Inlägg av Otto

  1. Jag har länge tänkt att skaffa ett bra musik program för inspelning men vet ej vilket.. ska man satsa på cubase5 eller logic pro9?

    Jag har både mac o pc

    hur bra är trummorna/beatsen på cubase5?

    har haft logic pro ett tag nu som jag lånar av en musikproduktions kurs jag går i men kursen är snart slut så då måste jag ska ett program på egen hand.

    Vad för trummor är du ute efter?

    Själv kör jag med Reaper + Superior drummer 2 på PC och det funkar perfekt! Och inte så dyrt heller!

  2. Jo jag hittade till det där forumet och sitter här och försöker få igång lite impulser och TROR jag lyckats, men jag fattar inte det där med cabs i guitar rig. Den ska ju vara avstängd, men en amplifier måste jag ha igång? Hur vet jag vilken amp jag ska använda med impulsen? Det förstår jag inte. En Marshall 1960 impuls, ska jag använda ett plexiamp till det?

    Det är bara testa sig fram, det som e skojs med virtuella stärkare o cabs

  3. Alright, har läst på lite nu om impulser och det verkar definitivt vara intressant och enklare än jag trodde. Det verkar helt enkelt vara the way to go. Men var hittar man de bästa impulserna? Kan man tweaka dessa impulser som man gör i t ex GR? Eller är de statiska, dvs redan inspelad reverb?

    Hur använder man en impuls på bästa sätt? Är det genom att lira genom ett vst som amplitube??

    Kan man skapa egna impulser från kända låtar? Tex om jag har en mp3 med mitt favoritband och det liras ett långt gitarrintro, kan jag skapa en kopia av det ljudet???

    http://www.guitarampmodeling.com/index.php

×
×
  • Skapa ny...