Jump to content
Annons

fusionman

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Inlägg av fusionman

  1. Cool! Jag slår ett slag för gammal hederlig acid. Tycker trance-musik är tråååkigt.

    Hoj!

    Jag är lite less på att alla gör trance och liknande genrer och tycker att det är dags att slå ett slag för go gammal acid, där det räcker med en handfull synthar och en x0x-maskin för att göra go engelsk dansmusik.

    Vilka synthar? jo - något som är monofoniskt ex. Roland SH101, Roland Tr303, Yamaha CS5,CS10, CS15, Korg Ms10, Ms20 etc. tom en gammal Juno106:a funkar ypperligt!

    Trumljud!? - x0x, dvs någon av Rolands tr-serier (505,606,707,808,909)

    Själv kör jag nästan uteslutande Reason med två stycken Subtractor´s och en ReDrum med x0x-ljud. Oftast 808 och 909, men fick just upp ögonen för hur underbart min gamla 505:a låter.

    Så denna tråd tycker jag verkligen att vi ska ägna åt den gamla hederliga dansgenren ACID! Jag börjar att dela med mig med mitt allra senaste allster:

    Q-might - Dreams on acid

    http://www.sendspace.com/file/0hhujv

  2. Jag använder L2007 Mastering Limiter och tycker den är mycket bra. Man kan pressa den ganska hårt innan det hörs. Sedan kan man dessutom välja mellan olika "modes" som påverkar hur pluggen arbetar och låter. Klart användbart tycker jag.

    Gratis är ju pluggarna inte riktigt. Man får använda demoversionerna hur länge som man vill, men om man vill ha alla funktioner, t. ex. total recall, så måste man betala. Jag köpte den för endast $89. CT4 kompressorn är också mycket bra.

  3. Hej alla,

    Jag är från början gitarrist men har på senare tid mer och mer koncentrerat mig på mixning och mastering samt lite komponering av elektronisk musik. Tycker musik är det roligaste som finns. Det är en stor del av mig och jag skulle bli grymt deppad om jag skulle vara tvungen att vara utan. Kolla gärna in min site, www.fusionproductions.se. Kanske inte jätterolig men dock informativ!

  4. Hej! Jag behöver lite referenser för min verksamhet. Jag erbjuder mig att mixa några låtar gratis förutsatt att jag sedan får lägga upp mixarna på min webbsida och använda dem som referenser. Jag tar mig an alla musikstilar, kraven är att det är någorlunda välinspelat samt .wav eller .aif filer. Kontakta mig på info@fusionproductions.se eller direkt här på forumet.

    www.fusionproductions.se

  5. Hej! Jag behöver lite referenser för min verksamhet. Jag erbjuder mig att mixa några låtar gratis förutsatt att jag sedan får lägga upp mixarna på min webbsida och använda dem som referenser. Jag tar mig an alla musikstilar, kraven är att det är någorlunda välinspelat samt .wav eller .aif filer. Kontakta mig på info@fusionproductions.se eller direkt här på forumet.

    www.fusionproductions.se

×
×
  • Skapa ny...