Jump to content
Annons

Luke

Medlem
  • Antal inlägg

    61
  • Gick med

  • Senast inloggad

Inlägg av Luke

  1. Jag var i ett shopping center i västervik och hittade tidningen Studio. Jag har letat efter den över allt men nu har jag hittat den. Jag kollade aldrig priset som tydliget låg på 89 KR !!!! Men det sket jag i och Köpte den för jag visste att det var en bra tidning. När jag skulle kolla i tidningen och öppna cubase så hade det krashat. Ska försöka hitta en ny demo version så jag kan börja ta hjälp av alla bra tips jag såg 😳 Denna tidning Får 9/10 om ni hade ett lägre pris och inte cubase logga på varannan sida + Mer frågeställnigar av andra personer på forumet i stället för några kollegor.

    Läsarna kommer att känna sig mer hemma i tidningen om de får vara med själv och tycka till (de gör de ju på forummet och det är ett +). Tack för en bra tidning 🙂

  2. Det var tydligen många gitarrspelare på detta forum och många galna samlare 😳

    Faktist mer än vad jag trodde :rolleyes:

    Det är roligare att samla på gitarrer än på gamla ljudkort, ser bättre ut på väggen och de är fortfarande lika bra i konkurrensen.

    Ja det är sant 😎

  3. Skriv vilken gitarr ni/du änvänder och om du rekomenderar den och bla bla etc....

    Själv anänder jag en Epiphone Les Paul standard och den är jag väldigt nöjd med.

    Skicka gärna en länk till en bild eller lägg upp en 😄

  4. Cool låt:D Man får en retro feeling av gamla nes spel (nintendo 8-bit).

    Synd att du inte gjorde den här låten för ca 15 år sen då hade den säkert varit med i något TV spel 😄 Avslutet var lite skumt och lite PANG slut. DEt hade varit bättre om du hade dragit ut på sista tonen etc. Annars var det en skön låt.

×
×
  • Skapa ny...