Jump to content
Annons

Fairchild

Medlem
  • Antal inlägg

    55
  • Gick med

  • Senast inloggad

Inlägg av Fairchild

  1. halloj jag är ute efter en enklare burk att prodda musik med hemma. typ köra Reason, Fl Studio och lite mjukvarusyntar. det kommer inte vara några större sessions med 20 kanaler för mix m.m utan mer loop baserad producering av musik.

    Då till frågan.. jag hittade denna burk ( länken nedan ) som har 64 bitars processor. hur funkar det med dagens musikprogram som oftast kör 32 bitar?

    http://www.ammdata.se/product_info.php?products_id=644

  2. B4:n är jäkligt nice och den kör jag i studion men pallar inte dra med min laptop när jag ska spela live.. jag har hört att Roland Xp90 ska va bra men tyvärr kan jag inte hitta några exempel på ljud från den..

    proteus ska jag kolla upp

  3. tja jag är ute efter en synt som har bra orgelsound, ( är enbart intresserad av orgel ljud ) typ som nord electro men inte så jäkla dyr. då jag kör ett set på 3 syntar och tre våningar på stativet så får den inte vara för fet i höjd. har tex en yamaha motif som jag måste ha högst upp pga att den är så tjock i höjden. Nord har bra size men kostar så mkt.

    kan någon ge mig tips...?

  4. tjena jag tänkte kanske köpa EZ DRUMMER men har först ett par frågor nå kanske kan hjälpa mig med. jag har ett ljudkort med 16 in och ut plus en analog mixer. kan man välja separata utgångar för de olika trummorna i ez drummer. jag vill liksom få ut kick,snare,tom1 ,tom 2 osv på separata kanaler på mitt mixbord.. kan nån detta är jag tacksam. hur är det med konkurerande företag inom denna typ av program? finns det nån vassare?

  5. hej jag vill göra en egen hemsida men är helt värdelös på allt vad html och allt heter. finns det någon bättre lösning? ett enkelt sätt att göra hemsida på och enkelt uppdatera den? Jag är rätt bra koll på design men på den tekniska bite vill jag ha nåt enkelt..

    finss det?

  6. Den borde du testa.. eller "Waves" nya klon på ssl kompressor. låter svinbra har precis skaffat mig den plugen. jag kör väldigt mycket pluggar vid mixning och använder i stort sätt mixbordet enbart för att ratta fram soundet med eq:n som jag får till så jäkla mycket bättre på bordet än i burken. så blanda analogt med digitala pluggar funkar super för mig just när det gäller reggaesoundet

    http://www.waves.com/content.asp?id=2061

×
×
  • Skapa ny...