Jump to content
Annons

Kribbe

Medlem
  • Antal inlägg

    78
  • Gick med

  • Senast inloggad

Inlägg av Kribbe

  1. Hej!

    Har en konstig fråga, finns det någon slot-modul som är byggt som ett moderkort så att man på något konstigt sätt kan sätta in ett MAudio Delta 10/10 kort i, för att på så sätt sedan få in kortet i en bärbar,t.ex genom usb eller dylikt, jag pratar alltså om PCI-kortet Delta 1010!

    Helt enkelt ett externt moderkort till bärbara datorer???

    En till fråga:

    En bärbar dator med 2.2 ghz, 4gb ram, 512 dedikerat ram minne, fungerar det bra tro till att spela in i cubase och pro tools???

    Mvh: Kristian

  2. Hej igen!

    Vill gärna ha så mycket information som möjligt om Line 6 - TonePort UX8, bra eller dåligt med preampar och fantommatning gentemot USB.

    Har nämligen stora problem med att min lexicon lambda inte får rätt volt, för kondensator mickar fungerar ej att spela in någon som vet något om det?

    Är väldigt intresserad att veta om Line 6 - TonePort UX8 fungerar att välja vad VU mätaren skall visa, alltså att man kan välja vilka kanaler dem skall visa, och i sådana fall hur, följer det med något software program??

    Mvh: Kristian

  3. Hej, har börjat kika på Mac datorer och är mkt inne på att skaffa en Imac och köra cubase med, någon som har bra info angående detta, funkar det bra eller dåligt?

    Sen hade jag tänkt införskaffa en Zoom HD16, vill gärna ha lite kommentarer kring denna produkt om det är någon som äger en sådan och kan ge mig för och nackdelar?

    Tack på förhand

    Mvh: Kristian

  4. Hej, jag har en massa klipp uppdelat på ett spår och ska processera, tydligen consolidatejtar den när man audiosuitar den, jag vill ju exportera all klippa för sig med samma plugg inställning jag har på spåret, det går ju på cubase att export selected files.?!! Jag innehar pro tools le, måste jag köpa tillägg för att kunna exportera varje klipp för sig med spårets pluggar

  5. Hej, någon som vet varför mina automationer inte följer med då jag bouncar till wav fil, spåret är satt på auto read, men ingen automation finnes med då jag bouncar??

    Vad kan detta bero på tro?

    Mvh: Kribbe

  6. Hej, sitter med en mbox pro2 och när jag matar en mic med 48v, blir det som en lite liten signal , alltså hela tiden, som en pulskod ser det ut som när man spelar in det, men jag tror ej jag kan höra den, 🙂, vet någon vad detta kan bero på???

  7. hej, undrar lite huruvida logic express är lämpligt för dubbning av film , är det ett enkelt verktyg att använda för post production, med sync och så, eller måste man införskaffa logic pro, några bra tips att ge mig så är jag oerhört tacksam!

    mvh: kribbe

  8. hej, tänkte fråga er alla om ni har nån susning vart man enklast får tag på lokaler där man antingen kan dela med andra, lokaler för musikproduktion, i Stockholms området. Kanske är det nån här på forumet som hyr ut eller känner till något liknande!

    Mvh. Kribbe

  9. Hej ska spela in ett trumset och funderade på att införskaffa JJlabs DK7SR trumpaket, och undrar om det ´är någon som har erfarenhet av det paketet och kan ge mig lite tips och information om det!

    Tack på förhand!

    Mvh: Kribbe

×
×
  • Skapa ny...