Jump to content
Annons

Who the fuck is billy Jo?

Medlem
  • Antal inlägg

    213
  • Gick med

  • Senast inloggad

Inlägg av Who the fuck is billy Jo?

  1. Har precis varit inne på Jam och provat en Washburn XB 500+ (Bas) som jag nu är lite intresserad av men innan jag börjar tänka på att köpa den vill jag höra om det är någon som har någon erfarenhet av Washburn eller kanske till och med just den modellen?

    är den något att ha och lägga ut 5 papp på?

    all hjälp/info är välkommen

  2. Tja! jag sysslar med i stort sett samma ljud!

    jag har ingen direkt aning om hur stora band gör för det krävs väl svinbra producenter för att få det att låta punk men ändå "bra"

    green day hade asbra dist på bl.a nimrod! där kör han nog bara sin fender , vet inte ens om han kör humbuckers men jävligt bra tyckte jag det lät då. förmodligen genom en mesa eller nåt. Nu för tiden jobbar dom ju med chris lord alge så då kan dom ju ha hittat på vad som helst i studion.

    skatepunkband på 90talet körde ofta ganska mycket dist ändå, nu förtiden drar dom väl ner till hälften dist bara och lägger nån schysst kompressor.

    På nimrod använde han mestadels sin Blue (Fenderkopia med en Seymour Duncan SH-4' JB vid stallet) och LP Juniors..

    Här har du en lite om hur han ställer in sin stärkare också

    http://www.greendayauthority.com/TheBand/a...lguitar_pg5.gif

  3. Det var på ungdomsgården där vi för tillfället repade,tror vi gick i sjuan, va en slags tävling som hette Rockbjörken där det va en jury som betygsatte olika saker (bästa instrumentalist, bästa låt, bästa band osv.) Gitarristen lyckades kamma hem bästa instrumentalist priset..vilket var lite roligt med tanke på att vi va MINST 5 år yngre än dom andra som spelade..

×
×
  • Skapa ny...