Jump to content
Annons

iHz

Medlem
  • Antal inlägg

    182
  • Gick med

  • Senast inloggad

Inlägg av iHz

  1. Nä, det är lugnt, jag är inte avskräckt ännu. Men man vill ju kunna dra på låtar direkt på varandra. Det är delvis därför jag dragit mig för att använda cubase live.

    Kan du beskriva lite mer utförligt hur du använder Cubase live? Vad använder du för setup? Hur går du tillväga?

  2. Hej!

    Allan Woods ska ha en spelning till och sedan ett par veckors uppehåll. Därefter tar världsturnén vid - sex spelningar: London, Paris, Stockholm, Melbourne, Moskva och Copenhagen - har jag för mig det var... Konstigt nog mest sålda biljetter i Frankrike, ingen såld i Melbourne. Han har gjort en ny låt också -"Oatcake". Håller på med ännu en ny nu... "Madde Phacker - the girl next door".

    Mitt humör är illrött kass, medan hälsan är suverän.

    😎

    :musik

    Börja supa. 😄😄😎🙂🙂

    funkar det? eller går det ens i spelet?

    Förresten. Har reggat mej nu. mitt inloggningsnamn är virtualized och mitt artistnamn är Kinor 7. Håller på med min första låt nu. Får ihop lite pengar när jag spelar på stan...

  3. Nytt köp och sälj-forum, Skulle vilja ha en mer intern sådan (sammanslaget med tråd i existerande ämne /admin)

    Jo, under forumkategorin köp och sälj, finns endast en omdirigering till vendolin.se, vilket är en riktigt bra sajt, men det skulle vara kul att ha ett litet mer "internt" forum, där medlemmar postar bilder på sina saker dom vill sälja och skriver om dom osv. och där då andra medlemmar kan köpslå med varandra. Skulle inte det vara kul? 😲

    Bara ett förslag. 😮

  4. * LÅTNAMN: My Friend

    * ARTIST/GRUPP: The Lines

    * GENRE: Pop/Rock

    * LÅTLÄNGD: 2:43

    * KOMPOSITÖR: Viktor Borg

    * PRODUCENT: Johan Borg (jag)

    * EV. MEDVERKANDE: Viktor Borg (sång, gitarr, bas)

    * INSPELNINGSÅR: 2006

    * FORMAT: MP3

    * STORLEK: 3.86MB

    * STATUS: Skiss

    * LÅTLÄNK: Klicka här

    Det här är en ofärdig demo, inspelad och mixad på bara några timmar. Är inte färdigmixad, och det planeras dessutom att läggas på en andra stämma.

    Trummorna i låten är en uppklippt loop. Shakern i slutet är också en loop. Ska eventuellt spela in egna trummor (?). Den ska också göras längre. Kanske lägga till nån vers eller ett solo nånstans.

    Men vad tycker ni? 😲

  5. Ah, jag måste hålla med dej. Det är VERKLIGEN beroendeframkallande! Man får abstinens efter ett tag. 😮 Egentligen skulle jag inte rekommendera detta till folk som annars har mycket att göra, för det här fastnar man verkligen för! Går knappt att sluta.. 😲

    Jaja. Kul är det i alla fall! 😄

  6. Har nyss införskaffat ett Line6 TonePort UX2. Det är det snyggaste jag sett och det låter underbart också!

    line6toneportux2.jpg

    😉

    Jag har iofs bara haft det i tre dagar, och är förmodligen långt för tidigt för en utvärdering, men jag har bara hört och sett positiva saker än så länge! 😄 Latencyn är absolut inga som helst problem. Har ställt in drivrutinen på 5ms, men det känns inte efter på nåt sätt.

    Köpte det för 2395 spänn, och är riiktigt nöjd! Har än så länge spelat in sång (manlig/kvinnlig), bongotrummor och trumset. Har också lineat en underbar gammal Korg-orgel med superbt resultat!

    Programvaran GearBox som följer med är mycket användbart. Där ställer man in vilka ingångar man vill ställa in, om man vill lägga på nån effekt eller emulera en preamp eller förstärkare etc. Works like a charm... 😎

    Har testat ljudkortet både med stationär och bärbar dator, men det är ingen som helst skillnad ljudmässigt.

    Rekommenderas! 😉

    EDIT: Det kostade 2295. Inget annat

×
×
  • Skapa ny...