Jump to content

HoboRec

Medlem
 • Posts

  499
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Posts posted by HoboRec

 1. Dist även på lågbasdelen har jag aldrig tänkt på.Ska testas sen. Ska väl nämnas också att man får se upp för fasfel när man blandar. Kan vara svårt att alltid höra så man får prova vända fasen på den ena och se om det låter bättre.

  Jag brukar köra med högpass och lågpass på respektive så de slipper bråka med varandra, men en ska väl alltid hålla koll på fasen när det krånglas med fler än en signal per ljudkälla.

 2. Jag använde först Record Union men har testat flera andra efter att de ökade priset något. Funderar dock på att köra på dem igen för de har jäkligt bra verktyg för statistik och bra royaltyrapportering.

  Tror att de är svenska, fast inte svenskspråkig som du efterfrågade.

  Jag körde Mondo Tunes ett tag just för att de inte hade någon årlig avgift, men de har börjat med det nu också. Tror de flesta seriösa har det tyvärr. Mondo Tunes och Distro Kid har så man betalar per år och får släppa så mycket musik man vill under det abonnemanget dock.

  Annars har jag en a&r-kod för Record Union, så du får en release gratis i ett år.

  Koden: 2A5Ea219ea

  Planerar du att släppa mer musik under samma namn så skulle jag nog välja Distrokid eller Mondo Tunes. Mondo Tunes är dock väldig långsamma på att få upp grejerna, typ en månad.

 3. Ha! Grymt! Jag var i Chile i höstas och hörde talas om en man väldigt snabbt som byggde Pro audio prylar men glömde av namnet och allt blev pannkaka! Kände igen namnet och slog till nu direkt på hans buscomp! Hade det inte vart syntköp nu hade jag tagit hans la2a också!

  Gott och bli påmind 🙂 tack som fan!

  Fett! Kul att en kunde vara till hjälp

  Ha! Grymt! Jag var i Chile i höstas och hörde talas om en man väldigt snabbt som byggde Pro audio prylar men glömde av namnet och allt blev pannkaka! Kände igen namnet och slog till nu direkt på hans buscomp! Hade det inte vart syntköp nu hade jag tagit hans la2a också!

  Gott och bli påmind 🙂 tack som fan!

  Fett! Kul att en kunde vara till hjälp

 4. Vill ni ha många ingångar för lite pengar så är väl behringer ett givet förslag. Dom har väl något med 8 in, och sen 8 till via ADAT. Sen kan man ju skaffa andra preamps och köra via line om man inte vill använda behringer-pres.

  Billiga preamps med karaktär, så tänker jag Golden Age Projects grejer. Annars finns väl en del 500-rack-prylar. Men då måste man ju köpa in sig på en 500-rack först. Då finns iofs Fredenstein som gör rätt billiga. Har dock inte testat själv.

 5. Porr! 🙂

  Hur mkt kostade din SA-2A?

  Har du hunnit jämföra mot något annat gällande ljudet?

  Den kostade runt 8k inkl frakt. Så det är väl typ som Warm Audio's modell, men de här ser iaf mer ordentlig ut, och är handbyggda av en och samma person.

  Har inte hunnit testa än, ska göra det i helgen. Tyvärr har jag ju bara plugins att jämföra med. Möjligtvis kan jag jämföra med min hemkokta la-3a också. Det är samma optoceller i vet jag.

×
×
 • Create New...