Jump to content

DJC

Medlem
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by DJC

  1. Men som novis i ämnet så läser jag i första hand manualerna i letandet efter nya högtalare och hoppas kunna lita på dom i ett första urval. I Yamahas manual så rekommenderar dom > 1,5m från sidorna på högtalarna men det är väl det optimala för högtalaren något några få kan få till hemma kan jag tänka mig. Får kanske flytta ut till logen om jag ska skaffa dom där har jag en yta på 10x26 m 😉 Någon som använder Kali´s Monitorer ?
  2. Lutar nu åt kali 8IN, då de har basporten framåt och rekommenderat väggavstånd på 50cm. HS8 har 1,5m ?! Hur kan det vara möjligt, när de säljer väggfäste som tillbehör ;).
  3. Hej tänkte ställa frågan om ljudet ifrån Monitorer blir väldigt fel dvs platt och tråkigt när man mixar och lyssnar på redan inspelad musik i dom? Sitter och funderar på att köpa ett par Yamaha HS 8 eller något liknande till min hemma anläggning bestående av dator, mixerbord och kontroller. Har försökt att lyssna på tester på Youtube och tycker det låter väldigt bra. Har idag en större HIFI anläggning men vill ha en mer kontrollerat ljudbild när jag mixar. Har även sökt en del på Aktiva Hifi högtalare men det är väldigt snålt utbud, och de som finns har regel en Blåtand och en massa annat inby
×
×
  • Create New...