Jump to content

Mason

Medlem
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Reputation

2 Neutralt
  1. Sant. Lägg en bevakning på Ebay och andra forum. Tror det var en som sålde sin PRO licens med dongel för 200 USD på reddit. Så det går nog att få tag i lite billigare. Dongeln är ju ca 250 kr extra dessutom...
  2. Aha va trevligt! Nej jag förstår det. Kan i så fall, när det är dags, rekommendera att köpa en uppgradering från AI till PRO från Thomann.de (eller annan 3:e part). Där kostar det "bara" 2999 kr mot 4579 kr på Steinbergs hemsida.
  3. Tusen tack för att du letade! Jag åkte och köpte en ny UR22C så jag fick det på köpet. Behövde Cubase AI för att få PRO billigare. Jag har kört med Ableton innan men efter lite research så är jag jäkligt sugen på att komma igång med Cubase. Verkar riktigt nice!
  4. Köpte mig et UR22 mkII för ett tag sedan med en tillhörande Cubase AI licens, men jag har slarvat bort den. 😅 Är det möjligen någon som har en sådan liggandes som inte behöver den så vore jag innerligt tacksam! Skicka ett PM i så fall. Kan givetvis swisha en slant för besväret. Tusen tack på förhand! Edit: Jag åkte och köpte en ny UR22C så jag fick det på köpet. Behövde Cubase AI för att få PRO billigare. Jag har kört med Ableton innan men efter lite research så är jag jäkligt sugen på att komma igång med Cubase. Verkar riktigt nice!
×
×
  • Create New...