Jump to content
Annons

EmOLee

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Inlägg av EmOLee

  1. 46 minuter sedan sa Jon Rinneby:

    Hej EmOLee och härligt välkommen till Studio. Jag tycker att du hittat ett skönt indiesound som du bör ta vara på. Det är bland annat detta som gör dig unik. Det blir lätt väldigt tråkigt när allt stöps i samma form. Med detta sagt är samarbete (nästan) alltid trevligt och utvecklande. Har du spelat in och producerat allt själv som ligger på Soundcloud?

    Mvh Jon

    Hej Jon! 

    Tack ska du ha. 

    Kul att du lyssnat. Ja, soundet är mitt och det kommer följa med mig! Men det kan bli en snygg mix med någon annan stil i ett samarbete, eller om nån är sugen på att spela med mig. Så tänker jag med mitt inlägg! 

    Ja, det är jag som skrivit, spelat in och producerat. Jag är ett enmansprojekt så att säga 🙂

     

    • Gilla 1
  2. Hej! 
    Låter definitivt som något som skulle kunna komma på radion när man sitter där och käkar frukost (menar det som något positivt). Kan hålla med ovanstående om sidechainen, lite mer smooth hade varit behagligare att lyssna på, men jag tycker inte du ska skippa det! Saknar lite percussion eller keys i bakgrunden i de lugnare partierna för att inte tappa drivet, men alltså det är bra jobbat! :) 

  3. Hej! 

    BUMP!

    Du borde gå till en önh specialist och bli undersökt, be dem kolla "takfönster". Det innebär i princip att precis det du beskriver, med att ljudet reser via skallbenet, stämmer. Jag har nyligen fått denna diagnos och ska röntgas idag för att se om det går att operera! Mycket häftig åkomma, men fruktansvärt störande och ibland handikappande. Tänk att få slippa det.. ahh ljuva dröm! 

    Lycka till.  

×
×
  • Skapa ny...