Jump to content

Maurenon

Medlem
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Maurenon

 • Rank
  På gång
 1. Efter moget övervägande har jag beslutat mig för att skicka tillbaka monitorerna. Jag har varken tid eller ork till att försöka få det att fungera när det känns som att det är en överhängande risk att det ändå inte kommer att bli bra ändå. Jag kommer att köpa ett par vanliga högtalare istället eftersom jag även lyssnar en hel del på musik där jag spelar in. Jag misstänker att för mina synnerligen oproffessionella behov räcker ett par nya fräscha kompakthögtalare gott och väl. ☺️ Tack så mycket för all hjälp!
 2. Just ja, hörlursuttaget finns ju. Nackdelen då blir ju att man måste plugga i och ur hörlurarna hela tiden... Det låter lika mycket i båda. Tyvärr har jag inget annat ljudkort att testa med. Via usb.
 3. Jag har precis tagit steget över från vanliga högtalare till monitorer (Fluid Audio F5), men så fort jag skruvar upp volymen, så börjar de brumma och surra ordentligt. Jag har sökt runt lite både här och på nätet i övrigt och kommit fram till att felet förmodligen ligger i att mitt ljudkort (Steinberg UR-12) bara har RCA som line out och alltså inte är balanserat. Om jag köper en XLR eller Tele till RCA, får jag ner surrnivån då? Jag har förstått av internetkonsensus att själva balanseringen går förlorad, men jag fick inte riktigt klart för mig om det hjälper mot surrandet. Jag läste dessutom
×
×
 • Create New...