Jump to content
Annons

Daiyn

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Inlägg av Daiyn

  1. Jag har nån grej med rattar, men jag har aldrig blivit riktigt van att använda den- Jag antar att du nu mernar nånslags kontrollyta med MIDI för att styra Cubase eller dylikt. Inte en MIDI-mixer, alltså en patchbay där man kan kombinera olika midisignaler hit och dit.

    Japp, precis, det är en sån jag menar. En fysisk sak med rattar o sliders etc där jag kan styra saker inne i datorn i reason och cubase..

    Snälla hjälp mig nu! Varför borde jag köpa en? 🙂

  2. Hej jag funderar på att köpa en midi mixer. men skulle först vilja ha lite argument för varför jag bör skaffa en? Vad använder ni som har sådana till egentligen? Är det mest för att spela live? Jag gör musik främst i reason och cubase.

  3. Jag tycker det var asballt och eget. Har nästan inte hört något liknande, men det kanske bara är jag som inte upptäckt genren. Det enda jag kan klaga på är attlåtarna möjligen är lite för långa utan att det sker några större variationer, men det kanske hör till genren. 😕

    Fast det är många små variationer som gör att det blir väldigt intressant att lyssna på iaf. Men överlag så var det mycket bra och vill gärna höra mer från dig 😄

×
×
  • Skapa ny...