Jump to content

melwabythegarden

Medlem
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutralt

About melwabythegarden

 • Rank
  På gång

About me

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tack Pär Nord för din kommentar! Jag blir verkligen jätteglad! Jag har lagt ned mycket arbete på just analyserna av dikterna innan jag tonsatt dem, och att du tycker att det överensstämmer mycket bättre än den gamla tolkningen gör mig oerhört glad! STORT tack!
 2. Jag kräver såklart inte att ni ska gå in och lyssna på alla spår, men jag släppte ett album ganska nyligen och det vore roligt att få lite feedback! Jag är helt ny på musik och började skriva låtar för snart tre år sedan, och jag känner inga andra som skriver låtar så det vore roligt att få sådan typ av feedback. Jag vet inte ens vad man ska kalla den genre som jag verkar i, men det är i alla fall tonsättning av svensk poesi (jag har en magisterexamen i litteraturvetenskap, så jag försöker inkorporera det jag kan inom analys och översätta stämningarna i dikterna till musik.) Vad ty
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.