Jump to content

Barbalax

Medlem
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Barbalax

 • Rank
  På gång
 1. När jag började spela ute på 90-talet var det oerhört ovanligt med faktureringsgig. Idag är det säkert 9 gig av 10 som är det. Skulle det funka att starta en ideell förening så man kan fakturera själv? Idag använder vi faktureringsservice vilket är hål i huvudet eftersom vi har kostnader för bandet som matchar intäkterna. Tacksam om någon har tips eller vet några fallgropar!
 2. Tack 👍 Jag kollade med STIM och enda sättet att lägga till upphovsmän är att registrera verket på nytt och sen be dem ta bort de icke korrekta verksanmälningarna
 3. Det kanske är det bästa. Det är sångaren som lagt in alla låtar i STIM från början, när det bara fanns texter mer eller mindre. Nu finns det fler upphovsmän (och en massa annan info som fattas). Det finns ingen möjlighet att göra detta från sångarens Stim-konto, online?
 4. Hej, Bandet jag spelar i har spelat in en platta och har börjat få lite spelningar på lokalradion. Dock stimmades låtarna för ganska länge sen, och det är knappt en siffra rätt i registreringarna. Många av låtarna har fel titel, ingen uppgiven längd, inga IRSC koder och dessutom fel upphovsmän. De är inte regsitrerade via min inloggning så jag kan inte se om man lätt kan ändra detta? Eller är det lika bra att göra helt nya registreringar, eller finns det risker med det?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.