Jump to content

Josef INDIEflum

Medlem
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Josef INDIEflum

 • Rank
  På gång

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vi är två grabbar i Stockholm med ett stort intresse för indierock (typ fleetfoxes fast sjukare) (Stockholm) om någon hyr ut/har studio så vore det guld btw.. Någon mer som är det och vill binda band? Jag sjunger och min kompis spelar gitarr. Så allt annat än det. Btw, vi dömer ingen här, alla är lika mycket värda och ingen av oss vill bli rik, vi vill bara starta ett band och testa våra vingar. (MAIL: J.RBTSN.MUSIC@GMAIL.COM)
 2. Vi är två grabbar i Stockholm med ett stort intresse för indierock (typ fleetfoxes fast sjukare) (Stockholm) om någon hyr ut/har studio så vore det guld btw.. Någon mer som är det och vill binda band? Jag sjunger och min kompis spelar gitarr. Så allt annat än det. Btw, vi dömer ingen här, alla är lika mycket värda och ingen av oss vill bli rik, vi vill bara starta ett band och testa våra vingar. (MAIL: J.RBTSN.MUSIC@GMAIL.COM)
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.