Jump to content
Annons

HagmanMusic

Medlem
  • Antal inlägg

    75
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    1

Inlägg av HagmanMusic

  1. 11 timmar sedan sa toniced:

    Detta är inte min musikstil. Men låten är bra. Det jag tycker är att det är för mycket upprepning med F i orden. Men som sagt kan jag inte så mycket om den typen av genre.

     

    Kan tyvärr inte ändra de för att de är bara en vocal som jag laddat ner från splice

  2. On 2024-02-10 at 20:28 sa Carl Nord:

    Snyggt jobbat. Jag tycker att du har satt sounden rätt bra, det låter väldigt enligt till stilen du vill få till. Mina tips hade varit att försöka gainstagea allt lite , just nu blir det en väldigt stor volymskillnad mellan vers och när de "feta" pianostyckena kommer samt dropet. Kanske sänka exempelvis kicken något sen mixa allt enligt den för att sedan kunna öka på volymen med en mer balanserad mix. Det känns som att dropet precis klipper. Sedan tycker jag mixen är något för "våt", kanske lite för mycket reverb på piano och synthar. Testa att sänka reverb och kanske jobba mer med en kompressor för att få till det där "in your face" soundet på pianot utan att behöva dra upp volymen. Bra jobbat överlag.

    stort stort tack!

  3. 5 timmar sedan sa Richie76:

    Sjukt snyggt! Vem sjunger? Är det inte samplat så är det bara att gratulera till sång i världsklass👌 Tycker det är coolt när Kygo transponerar sången med en tonart och mixar in ibland. Tror det är så han gör iallafall. Jättesnyggt jobbat iallafall. Känns som Spotify detta🙂

    Tack så jättemycket! De är en splice vocal som jag hitta som jag tyckte hade bra potential till låten 😄 

  4. 1 timme sedan sa Wiseman:

    Hallå Hagman!

    Tycker inte du ska lyssna allt för mycket på Flizzaffs kritik. Det enda som har något sorts värde där är att att det finns partier där rösten kanske kunde få ta lite mer plats kontro kick/bass. Snygg produktion. 16 år? Du fick en följare på SoundCloud 🙂 Grattis till 75,000 streams, lär bli fler!

    Nä men de är ingenfara, bra att man säger vad man tycker, de va feedbacken jag också va ute efter 😄 Tack för supporten också 😄

  5. 3 timmar sedan sa Flizzaff:

    Tyvärr låter det som du sjunger i en kall betong-tunnel. Sången framgår inte så bra och låten är bitvis framförd för ryckigt för länge. Men det är bra gjort och jag funderar på att ge en stark trea av 5 men beslutar mig att ge en fyra (av 5). Låten går nog lätt att justera; lite bitvis ryckighet är att acceptera och fram med sångljudet och bort med den kalla tunneln så blir det väldigt bra och kommer upp i 5.

    De är inte jag som sjunger de är en låt som jag har bara remixat

  6. 2 timmar sedan sa joachime:

    Jag håller med frithiof. Det blir tröttande när sången pumpar i takt med kicken. Testa att lyfta ut sången ur sidechain-pumpet. 

    ändrat nå grejer igen: 

    - sänkt sidechain på vocalen
    - mixat om baserna
    - sänkt kicken lite 
    - höjt vocalen

     

  7. 1 timme sedan sa frithiof:

    Det låter klart bättre.

    Men förstår jag det rätt så side chainar du sången mot kicken? Brukar man göra så?

    Tycker fortfarande att sången tappar när kicken kommer in, innan kicken kommer in låter sången bra.

    Om du side chainar sången testa köra utan det.

    jag sidechainar sången för att få en hoppande känsla för att jag tycker att de låter ganska tråkigt annars

×
×
  • Skapa ny...