Jump to content

APP

Medlem
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About APP

 • Rank
  På gång

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tack för din feedback, ska jobba vidare på låten Vad tycker du om melodin?
 2. Kom upp med en melodi i morse & kände för att bygga en låt efter melodin. Tacksam för feedback, vad som är bra/dåligt, vad jag bör tänka på etc. Försökte få in lite effekter så inte låten blir långtråkig, kommentera gärna!
 3. Hej, Vart kan man få tag i bra drum loops? Har letat en del men inte hittat något sample pack som låter bra, söker efter loops i stil med Mutekki Media: Ultimate beats vol2 etc..
 4. Tack för din feedback, kul att den varit positiv hittills! Såg nu när jag gick in på reFX att nexus3 har kommit, men det är fortfarande 3 olika paket man kan köpa, Starter/Value/complete, vilken är mest värd att köpa? Är starter "tillräckligt bra" när det kommer till utbudet av leads etc?
 5. Tack för feedback, roligt att höra! Har tänkt att så småningom investera i bättre plugins, har kollat mycket på Sylenth1/Nexus2 samt Serum, tankar om dom?
 6. Hej, har blivit intresserad av att producera egen musik & efter cirka 10 timmar av guider etc för att lära mig programmet så har jag börjat på min första egna, det är inte klar än men skulle vilja höra vad ni har & säga om den hittills. Är fortfarande väldigt ny inom FL men skulle vilja veta vad ni tycker, vad jag borde tänka på etc, all feedback är jag tacksam över.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.