Jump to content

Xiatatem

Medlem
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Xiatatem

 • Rank
  På gång

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hej! Mejlat dig! Jag går på semester imorgon så tänkte sätta mig ner med FL! Har du kikat något på låten?
 2. Jo tonarten är fel men får inte till e't 😕 däremot ledljuden låter bara skit på MP3, i WAV format blir det bättre! men ska försöka slänga på en kompress och se om jag kan fixa till det bättre! må väl!
 3. Hejsan! satt och lekte runt lite i FL häromkvällen och fick detta som resultat! Vad tycker ni? blev det bra eller floppade jag?🙃 helt okej att totalsåga också om det är så, har ingen som helst musikteoretiska kunskaper utan kör bara på öronen typ sos snippet demo (online-audio-converter.com).mp3
 4. Hej! Jag håller på och knåpar på en remake utav Avicii’s osläppta ”All i need” har lite fix kvar i droppet att peta med men låten är i princip klar! Men jag saknar någon som sjunger, har provat filtrerad acapella utav Sia’s originalsång men det blir inte bra då låten endast uppträtts live innan. Någon som känner sig sugen för att samarbeta?
 5. Älskade!!!! Kan du göra på hela låten? Letat efter en sång att lägga in i denna!
 6. Hej! Är ny här! Väldigt ny! Är också absolut inte till vardags arbetande med producerande eller liknande! Nej började för ca ett år sedan arbeta i FL då jag sökte sätt att underlätta ångest på... Har inte följt några tutorials eller liknande så är självlärd från topp till tå! Och undrar om ni inte kunde lämna lite feedback på denna? https://soundcloud.com/xiatatem/alan-walker-force-remake-2 Jag blev iaf nöjd med min skapelse! Skulle vilja veta vad ni andra tycker också! Älska, gilla, såga eller hata! HIT ME! Men åsikter vill jag ha! ;) trevlig kväll på er alla!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.