Jump to content

grafflix

Medlem
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About grafflix

 • Rank
  Nykomling
 1. Hej! Jag är helt ny på detta men jag vill börja DJ:a med vinyl (och mp3 från dator). Börja på hobby nivå men kanske kan bli något mer. Vad behöver jag skaffa för utrustning? Jag har redan allt för att spela vanlig vinyl hemma men för att DJ:a behöver jag ju lite mer utrustning. Vad jag själv räknat ut/ gissar på: - en bra dator - sånna där speciella skivor så man kan spela mp3or på skivspelaren - nån box mellan dator och laptop ( ?! ) - DJ program till datorn Är det nåt jag missat? Får man mjukvaran ihop med boxen eller köps det separat? Vilken typ av dator rekomendears eller vad behöver datorn ha eller klara, som jag ska köp? Rekomendera gärna affärer/ hemsidor jag kan köpa DJ grejer på och även om det funkar att köpa vissa saker begagnat eller om det är bättre med nytt. Som sagt, jag är vääääidgt nybörjare på detta, ha tålamod med mig :) Hoppas nån kan ge mig lite bra svar! Tack på förhand!
 2. ja det är en dj mixer så jag kan höra skivspelaren med bara hörlurarna. är det ett gott tecken?
 3. kalla mig noob men jag har ingen koll på sånt här. måste jag har en förstärkare till mina skivspelare om jag bara ska spela hemma? eller kan man koppla högtalarna direkt till mixern? fråga 2: finns det isåfall högtalare med inbyggd förstärkare?
 4. jag har två skivspelare som jag vill kunna spela min musik från i hemmet och jag letar efter bra högtalare och förstärkare för ett överkomligt pris. något som kan rekomendera nåt?tack på förhand
×
×
 • Create New...