Jump to content

grafflix

Medlem
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About grafflix

 • Rank
  På gång
 1. När jag kopplat ihop allt och startar mixern och programmet så står det först att den håller på att connecta, sen avbryts det och det står Error: Failed to connect audio så det känns som att det är något mellan mixern och datorn men jag kan inte komma på vad.
 2. Hej! Jag behöver hjälp med mitt Serato. Jag har helt nya skivspelare, ny dator och ny mixer (Pioneer DJM S3) med inbyggd Serato. När jag kopplar ihop allt så kan inte datorn hitta skivspelarna. När jag startar allt så syns skivspelarna nån sekund på skärmen sen försvinner dem och det står typ audio error eller nåt sådant. Jag tror jag har kopplat allt som det ska (borde inte va så svårt) så jag undrar vad jag mer kan göra för att få det att fungera. Ett annat problem jag har är att jag googlade lite och hittade nåt om att man skulle gå in på settings och ställa in det på "turntables"
 3. Hej! Jag är helt ny på detta men jag vill börja DJ:a med vinyl (och mp3 från dator). Börja på hobby nivå men kanske kan bli något mer. Vad behöver jag skaffa för utrustning? Jag har redan allt för att spela vanlig vinyl hemma men för att DJ:a behöver jag ju lite mer utrustning. Vad jag själv räknat ut/ gissar på: - en bra dator - sånna där speciella skivor så man kan spela mp3or på skivspelaren - nån box mellan dator och laptop ( ?! ) - DJ program till datorn Är det nåt jag missat? Får man mjukvaran ihop med boxen eller köps det separat? Vilken typ av dator rekomendears
 4. ja det är en dj mixer så jag kan höra skivspelaren med bara hörlurarna. är det ett gott tecken?
 5. kalla mig noob men jag har ingen koll på sånt här. måste jag har en förstärkare till mina skivspelare om jag bara ska spela hemma? eller kan man koppla högtalarna direkt till mixern? fråga 2: finns det isåfall högtalare med inbyggd förstärkare?
 6. jag har två skivspelare som jag vill kunna spela min musik från i hemmet och jag letar efter bra högtalare och förstärkare för ett överkomligt pris. något som kan rekomendera nåt?tack på förhand
×
×
 • Create New...