Jump to content

Franman

Medlem
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Franman

 • Rank
  På gång
 1. Hej Kaffekopp! Tusen tack för att du tog dig tid och för att du plockade ut lite mer konkreta exempel so inte bara har med smak att göra! Jag har gjort ett nytt utkast utefter ny feedback, och jag höll helt med om att det blev för mycket sidechain så försökte lösa det enligt smak.. Kom gärna med mer feedback, hur känns mix nu tex, vad saknas, vad är bättre och vad låter skit? Än en gång, tusen tack!! Uppdateringen:
 2. Jag samlar feedback från alla håll.. Även om du nu säger att du int ebegriper dig på den sortens musik men sedan förklarar hur den sortens musik går till. Men jag respekterar det och ja gjorde en uppdatering uifrån feedback från olika håll, Men mer feedback uppskattas xD Uppdateringen:
 3. Jag hade ingen speciell genre när jag skrev låten utan gjorde den och lämnade sedan sista biten som nu öppen för den feedback som du kom med nu tex. Grymt! Det uppskattas! Tack för du lyssande och tog dig tid!
 4. Hej gott folk, Jag sitter från Malta och producerar electro och hip hop, soul, pop, etc etc... Jag skriver mina chorus på ett unikt vis och man kan förmodligen känna igen mitt ljud, tycker jag själv, Men jag behöver verkligen er feedback, jag vill bli bättre! Låt mig veta vad ni tycker! Här är två exempel, en Hip Hop track och en Electro , Dance Club mix som släpps om någon vecka på samtliga digitala plattformar. Hip Hop: Och för Dance , club Mixen: All feedback uppskattas med mycket kärlek!!!!! Både bra och negativ kritik. Ge mig allt ni har lust med, jag läser allt ni skriver!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.