Jump to content

Blastabiddan

Medlem
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Blastabiddan

 • Rank
  På gång
 1. Haha för fan skäms... jaja de är så fort man börjar klydda utan man vet va man sysslar med. Tusen tack ska du ha iaf ! Ja okej de ska jag skaffa omgående då så jag slipper NADen tar bara en jävla massa plats återigen tusen tack God Jul på dig Beställde denna. http://www.billebro.se/myshop_start.php?PRID=12515
 2. Och blir de för klent ljud ska jag byta ut naden mot en mini mixer. ?
 3. Så har jag haft det kopplat innan.
 4. Hallå gott folk. Är lite fundersam om jag kopplar rätt eller hur jag ska koppla för att få bäst effekt. Har du 2 st xls-15 och en cxa-8 förstärkare http://www.cerwinvega.com/manuals/home/CXAManualRev3_Manual_CXA_English.pdf http://www.cerwinvega.com/manuals/home/xls-manual.pdf Också har jag kopplat så de är bridge. Sen från förstärkaren är där input och link utgång och där har jag en aux sladd som sen går vidare till mobilen men jag har endast kopplat in den vita i förstärkaren på input. Sen har jag en NAD förstärkare med som jag haft innan med men blev inte klok på om de gör nån nytta eller ej då hade jag ju förstärkaren sen sladd mellan till NADen sen aux sladd från NADen till mobilen.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.