Jump to content
Annons

vargvarg

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Inlägg av vargvarg

  1. Det verkar vara en del trassel med Win10. Jag har sett en del billigare midiinterface där det står i specarna att de funkar med Mac OS och med Windows t o m 8.1, men att Win10 inte är verifierat, typ...

    Man bör alltså kolla upp att det står tydligt att det funkar med Win10.

    Jaha! sjukt bra att känna till. Där hade man kunnat gå på en mina. Jättesnällt av dig. stort tack för din tid och hjälp 🙂

  2. Beror väl på vad kvalitet är. 

    De flesta små keyboard är förvisso rätt kassa, men man vet iallafall att de har ordning på sig så att prylarn funkar med en PC/Mac. Med den där prylen kan det vara 500 spänn i sjön.

    Här en lista med alternativ till den du tittat på. 

    https://www.thomann.de/se/masterkeyboards_upp_till_25_tangenter.html?oa=pra

    Jag kör själv en Korg nanoKey som funkar ok, jag spelar in 90% av mina keyboard grejer med den trots att jag har en M-Audio Axiom 61.

    Såg ju jättebra ut. Då ska jag leta bland dina tips och se vad jag hittar.

    Stort tack för hjälpen 🙂

  3. Hej!

    Jag är sugen på att köpa ett midi-keyboard till mitt Cubase. Det jag vill använda det till är att kunna koppla det till chord pads samt vanliga toner. Jag är verkligen inge vidare på teknik men hittade det här:

    (https://www.aliexpress.com/item/High-Quality-Panda-mini-Portable-Mini-Keyboard-and-Drum-Pad-25-Key-USB-MIDI-Controller/32707814729.html)

    Nu till frågorna:

    Det står att keyboarden är kompatibel med Win 8 / Win 7 / Win XP / Win Vista / Mac OSX. Tror ni att det funkar ändå trots att min laptop har Win 10?

    Tror ni att det är kompatibelt med Cubase?

    Hoppas verkligen att någon teknikkunnig kan hjälpa mig.

    Med vänlig hälsning,

    Hampus

×
×
  • Skapa ny...