Jump to content
Annons

Mey

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Inlägg av Mey

  1. 6 timmar sedan, Baby said:

    WOW May!!!

    Du är ju en fullfjädrad artist. Helt eget sound. Snyggt producerad EP. Gillar ALLA 4 låtar och ditt musikaliska uttryck är SÅÅÅ fräscht. Din röst minner lite om Kate Bush och ändå låter du helt egen. Red låter mest färdig - det enda som saknas är ett litet röst-crescendo för att lyfta det i slutet. Nobody Else kan gärna bli mera en ballad med tyngre bas och trummor (ungefär vad du gjorde med Red). Jag säger detta med all respekt, beundran och kärlek. Om du inte ändrar på en ton är det fortfarande det bästa jag hört sen jag vet inte när!

    Muah 😉

    Tack Baby 😊

    Kul att höra, så gulligt av dig. Tack för all bra feedback! Och du har en väldig härlig, cool och originell röst. Ser fram emot att höra din röst med dina egna låtar också i framtiden!

    Kram

    • Tack! 1
  2. 20 timmar sedan, luddeandersson said:

    Trummorna kanske är lite för låga stundtals. Det är visserligen en "soft" låt, men den skulle nog få lite extra energi med mer distinkt virveltrumma. Kanske lite längre release på kompressorn så att den får mer punch. (Men jag ligger långt efter dig när det gäller inspelning och mixning, så du vet nog bättre själv.) 

    tusen tack!

    Det tror jag inte, lyssnar gärna på ditt arbete också...

  3. 11 timmar sedan, luddeandersson said:

    Väldigt bra! Gillade särskilt den första låten, Nobody Else 18. Fin melodi, bra sväng, och skön blandning av akustiska instrument och digitala ljud. Och, givetvis, bra sångröst. 

    Är det inspelat i en studio, eller hemma i en DAW? Det låter väldigt professionellt och slipat.  

    Vad snällt, tack, så kul att höra! 😊Kommer jobba något mer på den, om du hör något som kan bli bättre, så får du gärna säga till. Hemma i en DAW. 

  4. Hej  🙂

    Jag har under ett par år skrivit och producerat musik själv i min lilla hemmastudio. Jag har endast lagt upp enstaka låt på nätet. Sorry för bristande produktion (har jobbat en del på den biten nu), men ni kan ialf höra hur jag låter:

    https://soundcloud.com/may-murad

    Jag har en låt framför allt nu (som jag inte lagt upp) som jag endast behöver hjälp med att mixa!

    Det är inom synthpop/soul. Vore tacksam för hjälp med detta.

    Sedan har jag flera nästan färdiga/halvfärdiga låtar, mest inom pop/synthpop/soul/gospel, lite också åt det klassiska. Men nu har jag tröttnat på att göra det själv...och skulle tycka det vore roligt med ett närmare samarbete för att det ska låta så bra som möjligt. Någon att bolla ideer med samt ev skriva/producera nytt materail ihop med (förhoppningen att sen komma ut o framföra live).

    Jag ses helst live i stockholm eller linköping. Men det kan också funka över nätet såklart.

    /May

×
×
  • Skapa ny...