Jump to content

Chris Veel

Medlem
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Chris Veel

 • Rank
  På gång
 1. Tack, jag känner också att konceptet på låten är bra därav vill jag gärna jobba vidare och få till den. IOM att det är första låten jag gjort klart någon gång så har jag inte lärt mig mixa låtar än men ska jobba på det. När ni säger att jag ska ha större variation mellan svaga och starka partier, är det det starka partiet typ droppet som jag behöver lägga mer krut på då? Tack för all feedback!
 2. Tack för din feedback, uppskattas Jag känner själv att jag är på rätt spår som du säger men att det är något som felar eller saknas, jag kan bara inte lista ut vad. Man blir lite döv på låten eller vad man ska säga när man sitter o lyssnar hela tiden under skapandet. Det är flera av mina vänner som inte brukar vara rädda för att ge mina låtar negativ kritik som tycker låten är helt klockren, och en del gillar musiken men inte vocals. Så jag är lite kluven Själv tycker jag låten är skön på hög volym i bilen tex, Men fler tips och feedback är välkomna, gärna vad som behöver göras om enligt era öron Tack för din feedback, uppskattas Jag känner själv att jag är på rätt spår som du säger men att det är något som felar eller saknas, jag kan bara inte lista ut vad. Man blir lite döv på låten eller vad man ska säga när man sitter o lyssnar hela tiden under skapandet. Det är flera av mina vänner som inte brukar vara rädda för att ge mina låtar negativ kritik som tycker låten är helt klockren, och en del gillar musiken men inte vocals. Så jag är lite kluven Själv tycker jag låten är skön på hög volym i bilen tex, Men fler tips och feedback är välkomna, gärna vad som behöver göras om enligt era öron
 3. Hej, lämna gärna lite feedback på min senaste låt:)
 4. Tjena, gör en del edm/housemusik men har svårt att hitta bra sångare/sångerskor/vocals någon som har tips på vart man kan få tag till en inte allt för stor peng? Lämna gärna lite feedback på min senast låt, den har fått mycket bra betyg än sålänge:)
 5. Hej, vad kostar det att köpa vocals till låt? Här är en låt jag gjort, har flera på g men svårt att få tag i bra sångare/sångerskor. " data-controller="core.front.core.autosizeiframe" data-embedId='8f9a61e0a29f6679892058811c730e66' allowfullscreen=''> Hej, vad kostar det att köpa vocals till låt? Här är en låt jag gjort, har flera på g men svårt att få tag i bra sångare/sångerskor. https://soundcloud.com/user-262850434/chris-veel-fashion-feat-donnie-ozoneradio-edit
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.