Jump to content

Penther

Medlem
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Penther

 • Rank
  På gång
 1. Tack för det svaret, det måste jag testa. Vet någon om man kan använda en Pod500hd som en ren di omvandlade? Som man direkt spelar in rena toner, utan mjukvaran, typ ?
 2. Tack för ditt svar. Det jag funderar på är, jag typ stänger av och direkt på, så funkar det. Men kablarna kan alltså bli knasiga trots att man typ aldrig rör dem?
 3. Hej, jag har ett par studiomonitorer som jag haft i några år nu, dom används inte så ofta. En sak som börjat hända med den ena, är att ljudet försvinner. Då kan det räcka med att jag stänger av den och sätter på det, så funkar den igen. Någon som vet vad det beror på? Det är behringer truth b2030a monitorer
 4. Hej är det någon som vet om man kan använda en Pod500hd som en di-box? Alltså om man kan spela in rena signaler från den, som man sen kan använda sig av i cubase?
 5. Hej! Finns det någon bra synth i Cubase 6 där man kan skapa typ, slingor, när man trycker på tex C så blir det en basslinga i C trycker jag på A blir det liknade, fast andra toner. I HALion Sonic SE finns det ett basljud som är typ som jag skulle vilja göra själv. Det heter Bass Synth Sequence. Några som vekar använd såna ljud i sin musik är Teddybears Stockholm. Någon som förstår min fråga? Om inte annat, vad skall jag söka på, på nätet för att hitta tutorials i detta?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.