Jump to content
Annons

MusikBamse

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Inlägg av MusikBamse

  1. Ok, vad slulle du välja för saker?

    Data? Mikrofon? Monitorer? Ljudkort?

    Diss.

    Datorn kommer klara av det den ska användas för.

    Ljudkortet? Ja apogee gör skit bra saker och har otroligt bra ad/da MEN enligt mig som är en person som läser otroligt mycket och är jävligt intresserad + bryr mig otroligt mycket om ljudkvalite är så mitt SJÄLVKLARA val av nästa ljudkort jag köper ett UAD apollo twin duo. Det är en no brainer och du kommer tacka mig 🙂 Just för att plug insen är så sjukt bra från uad och även alla komponenter i ljudkorten.

    Micken.. Enligt mig dåligt val för hiphop.. Iallafall inte det bästa. sE gör bra mickar men de har fortfarande tråkig kina diskant och passar bäst till tjej röster.... Och det vet jag då jag själv hade en sE Electronics gemini 3 för bara 1 år sedan.

    Ska du köpa allt detta nytt? Isåntfall kan jag lägga ihop ett paket åt dig som enligt mig kommer passa dig perfekt. Om du även kan säga vad för slags röst / ton i rösten personen har som kommer spelas in mest så blir det ännu bättre.

    Monitorerna är ett skit bra val!

    Jag håller själv på med samma genre därför tror jag att jag kan hjälpa dig mycket med att lägga ihop ett bra paket.

    Mvh

    Vad skulle du välja för saker?

    Data? Mikrofon? Monitorer? Ljudkort?

  2. Tack för du tog din tid och svara, det jag ska hålla på med är framför allt RnB/Hiphop musik, ang. ljudkortet så har jag fått det rekommenderat av 2st som idag använder det.

    Varför vi ska köra Mac är för att killen som ska mixa och hålla på är van med Logic vet dock att det sticker iväg pengar mässigt men tror att datorn ska klara av allt detta.

    Ang. Micken så har jag noll koll på den, lyssnade på killen som jobbar på 4sound, han sa att den var bra...

×
×
  • Skapa ny...