Jump to content

Trummor12398

Medlem
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Trummor12398

 • Rank
  På gång

Recent Profile Visitors

1,334 profile views
 1. Hej! jag bakade ihop en låt häromdagen och sitter och jobbar på den nu, men jag började fundera lite och det hade passat otroligt bra med nån slags rap på den. Det är inte klart och jag vet att det fattas lite småfix osv. Jag är en seriös producent och jobbar med musik på heltid, så om någon är intresserad så vill jag gärna att ni också tar detta seriöst. Beatet i sig har otroligt stor potensial då det är unikt och har mycket kraft i sig, jag tror att detta kan bli stort. hursomhelst, lyssna på det och hör av er till mig antingen här eller på soundcloud ifall ni tror att ni har det som krävs Beatet:
 2. kommer inte på ngt att göra på det här beatet så den som kan lägga på vocals är min räddare i nöd. " data-controller="core.front.core.autosizeiframe" data-embedId='d2b44fb1fbb263df8a5a983ae4c34f9b' allowfullscreen=''> kontakta mig här eller på sc om ni känner att ni vill göra nästa världs-hit med mig. oj såg ut som att länken inte funkade, här är en ny : https://soundcloud.com/emilkmusic/output-1212/s-0d9i9
 3. Tjena! Jag har producerat musik i ca 3 år och tänkte höra om någon är intresserad av att sjunga eller rappa till min musik (och göra nån slags collab). Gör mest electro/house/bounce men gör även andra genrers. Om någon är intresserad så hör av er till mig, här eller till min mail : EmilKMusic@hotmail.com Kan gärna skicka ackord och ideer om det önskas, är dock inte så bra på att skriva texter. Mina grejer hittar ni här: https://soundcloud.com/emilkmusic Om ni är intresserade så hör av er, är väldigt seriös med mina produktioner och försöker få det att låta så bra som möjligt, så inga oseriösa tack.
 4. ojdå, tack so fan! Jo blir väl å försöka göra nå eget ändå, får väl sitta lite mer :-)
 5. Ojdå, jävligt bra svar! :-) Jo asså jag har en massa idéer som låter rätt bra som jag inte kan bygga mer på, kanske uttryckte mig lite fel.. Jag har precis lärt mig logic (har haft ableton förut) så kan ju vara därför jag inte får nå bra idéer. Tack iaf för tipsen ska nog försöka sitta ettag å testa lite olika grejer:)
 6. hej! Jag är en producent på 16 år som har gjort music i ca 2 år. Jag har börjat få slut på idéer och vet inte riktigt vad jag ska göra. Om det är någon som är sugen att göra en collab av ngt slag så så äre bara att skicka idéer osv. Vill göra så bra musik som möjligt så vill inte ha några "Oseriösa" tack. :-) Jag är mest bekväm med Bounce och Electro/House musik men accepterar alla idéer! Ni kan lyssna på min musik här: Kontakta mig här: EmilK29@hotmail.com
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.