Jump to content

tantagda1

Medlem
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About tantagda1

 • Rank
  På gång
 1. Har provat att välja built-in output i preferenses men det gör ingen skillnad. Borde inte vara någon större skillnad på Logic 9 och X när det kommer till detta tror jag. Under I/O assignment har jag inte ändrat något. Är samma värden som när jag skapar ett nytt projekt! När jag ändrar outputspåret till mono hörs det i mitten, men endast om jag drar ner regeln till mitten ungefär. Drar jag upp regeln till 0.0 så hörs det endast i ena luren igen, oavsett vilket volym jag har på ljudspåret.
 2. Låter i båda lurarna när jag lyssnar i itunes. Har laddat ner rätt drivrutiner och ljudbalansen i systeminställningar är lika mellan hö och vä. Jag har provat med andra lurar samt att lyssna genom högtalare och det hörs bara på ena sidan. Alla spår i Logic är stereospår och båda pelarna lyser grönt i mixern under spelning. Jag har inte spelat in i stereo innan så jag har dålig koll på hur det brukar bli. Jag tänker att det är i datorn felet sitter eftersom det är när jag lyssnar genom den som musiken endast hörs på ena sidan. Men jag har kollat inställningar och allt stämmer. Antingen är det något i logic som jag inte känner till eller så är det fel på min dator. Mina lurar är AKG 55 och för att lyssna genom ljudkortet behöver jag en stereoadapter. Och det fungerar bra, så adaptern är det ju inget fel på. Ingen som har haft liknande problem?
 3. googla stereoadapter så får du se...mina hörlurar går ett att ha i ljudkortet utan den.
 4. Ljudkortet är fireface 400. Mickar är DPA 2011. Det rör sig på båda sidor i stereooutput. Och spåret visar två inspelningsfällt. Som sagt så fungerar det att lyssna med stereoadapter i stereo men utan den hamnar allt ljud i ena luren. Jag använder Logic X. Går det att göra något åt eller måste jag spela in allt igen på två monospår?
 5. Hej! Har gjort en stereoinspelning med två mickar. När jag lyssnar genom datorn med lurar hörs det endast i ena luren. Genom ljudkortet med stereoadapter hörs ljudet i mitten som det ska. Går det att göra något i Logic för att det inte bara ska höras i ena luren då jag lyssar i mono? Har provat det mesta tycker jag men inget fungerar. Tacksam för svar!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.