Jump to content

piggey

Medlem
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

piggey last won the day on January 18 2018

piggey had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutralt

About piggey

 • Rank
  Medlem
 1. Alla som är någotsånnär insatta i "ljudbranshen" vet när ett ljud är för högt. man behöver ingen app för det. Det är bara att man struntar i det eftersom det kan framstås lite töntigt. (har alltid hörselskydd vid konsert osv.)
 2. Kan inget om reason men Effekter och Plugins finns det gott om gratisversioner. Att köpa en plugins och sample är sällan nödvändingt även om både jag och många andra gör det. Jag antar att man kan uppgadera sen så köp det och testa och uppgradera i värsta fall.
 3. Mequalizer tycker jag är grym när jag gör effekter eller extrema ljud. t.ex när man snabbt och enkelt vill ändra eqn eller om man notchar och peakar eller filtrar. har en bra analyzer också samt är helt gratis. Har en rad andra funktioner också. rekommenderas!
 4. Skulle vara kul, vad gör du gör musik?
 5. Säljer en Waldorf blofeld black. 2000 :- Inga defekter, rökfri miljö.
 6. Tja, letar efter någon som säljer en Virus TI/TI2, helst desktop men snow funkar också. Letar även efter Genelec monitorer, hellst 8030 eller (mot förmodan) nya M modellerna Tack på förhand!
 7. #28 det är jag väl medveten om men hårdvara går inte heller att ordna gratis. Nör du köper hårdvara så förlorar skaparna på det men du vinner på det. När du köper något som kan ordnas gratis så förlorar båda på det. #29 hur får skaparna pengar om nån säljer begangnat? #26 har licens för ett flertal plugins
 8. piggey

  Roland JP8000

  http://www.vend.se/245005-roland-jp-8000
 9. #9 haha "utan att fatta någonting"Ok professorn skulle säga att piratkopiering gjort att jag personligen gynnat utveckare.jag har själv piratkopierat program och när jag märkt hur awesome det är så har ja köpt en full licens... Btw piratkopiering är en otroligt mycket större marknadsföring än andrahandsförsäljning. Det har t.ex TV bolagen i staterna märkt när världens mest piratkopierade serie, Breaking Bad, gjort att de får högre tittarsiffror än någonsin.
 10. #10 Vill bara nämna att om man piratkopierar någonting så står det inte XXvirushaxx i programmet utan det står legalized copy...det är i princip omöjligt någon som märker, ifall de inte går in och kontrollläser licensnumret manuellt. #11 när argumenten sinar så börjar personangreppen göra entré...
 11. #4 om det hade funnits en gibson helt gratis nere vid konsum, hade du ändå köpt en "för några tusenlappar billigare"? Skulle inte tro det #5 det gör man inte men man slipper vaska i vissa fall 1000tals kronor. #6 man kan inte jämföra hårdvara med mjukvara. Om någon tar en bil så förlorar någon en bil. Om någon laddar ned en fil så återskapas koden i ett nytt exemplar. Stor skillnad. #7 det är sant det du säger, att vissa okända program finns inte att ladda ned. Men när man ser folk som köper sylenth, nexus, ableton osv för 1000+ kr så tycker jag synd om dem... Jag propagerar verkligen inte att man ska piratkopiera olika musikprogram, men tycker det är otroligt idiotisk att köpa program, för ofta 1000tals kronor, som varken gynnar dig eller utvecklaren av produkten.
 12. #2 fattar inte vad som är moget betala x antal kronor för någonting som inte ens stödjer utvecklarna på något sätt?
×
×
 • Create New...