Jump to content

zappazeppelin

Medlem
 • Posts

  3
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutralt

About me

 • Kön
  Man
 1. Både och. Feedback uppskattas! Okej, tack för din åsikt Terror! Precis, detta var de första låtarna vi spelade in och vi är amatörer när det gäller mixning osv. Vi kommer fortsätta och med tiden kommer vi, förhoppningsvis, bli bättre på studiotekniken!
 2. Roligt att du gillar det! Faktum är ju att vi försökt på egen hand att göra en så bra inspelning som möjligt i skolans studio, då vi inte har pengar till en riktig studio eller tekniker. Så jag förstår vad du menar!
 3. Hej! Vi är ett band från Vänersborg som nyss spelat in några låtar inom genrén rock/hårdrock/metal. I länken nedan kan ni lyssna på två av våra inspelade låtar! https://soundcloud.com/onesteptoofar-1 Hoppas ni gillar't! /1S2F (OneStepTooFar)
 4. Tror tyvärr inte det. Ett sånt här projekt tar ju sin tid, och de Zappa låtarna jag har/ska arrangera/transkribera ska vi även spela i våran ensemble i skolan. Så mekandet har ett syfte. Hade det inte varit så tidskrävande kanske jag hade gett Miles ett försök!
 5. Tack! Jo det är ganska kul att sitta och meka med det där! 🙂
 6. Ja vem gör inte? 😉 Han har bjudit oss på några riktiga mästerverk.
 7. Jag kan ta dina requests, men vi får se om det blir verklighet! 😉 Har precis börjat med San Ber'dino, men Zomby Woof eller Pygmy Twylyte står nära till hands för nästa projekt!
 8. Tack så mycket! Verkar vara trivsamt här! 🙂
 9. Hej Allesammans! Är ny här på forumet och tänkte då meddela att jag har nu i dagarna färdigställt min första transkribering/arrangering av en Zappa låt, Uncle Remus. Lyssna gärna: http://musescore.com...4/scores/152060 Den är arrad för piano, elbas, sång, kör och elgitarr. Har ni också gjort någon Zappa transkribering/arrangering? Länka gärna. Hare fint! 🙂
×
×
 • Create New...