Jump to content
Annons

Round trip audio

Medlem
  • Antal inlägg

    97
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    2

Inlägg av Round trip audio

  1. Men jösses. Detta är ett amatörforum. Det finns folk som spelar gitarr som hobby. Det finns folk som producerar musik som hobby. Visst många har kanske en dröm om att slå igenom. Och även om man själv mastrar så det kanske inte så kul att mastra sina egna alster. Man vill se om någon annan hittar någon annan infallsvinkel på det hela. Det samma om man spelar gitarr. En röst till kan vara det som behövs.

    Ni som vill ha betalt, vad gör ni här? Köp en reklambanner i stället. Det finns folk som försöker leva på websiter!

    Ja, där ser man…du har en åsikt och vissa har en annan. Sånt är livet.

  2. På Soundcloud har jag blivit erbjuden gratis mastring två gånger. Båda dessa grabbar från olika hörn av klotet hade just genomgått en utbildning och köpt på sig ordentliga prylar. Nu ville de komma ut, pröva sina vingar, skapa kontakter och ragga kunder.

    En riktig solskenshistoria således! 😄

  3. PM = Private Message. Diskussionsplanksplattformen Studio använder har (som det flesta andra liknande plattformar) stöd för att medlemmar ska kunna skicka privata meddelanden till varandra.

    Och det var rimligtvis riktat till TS.

    Jo...men du "är" PM....man kan alltså vara ett också?

  4. Det i det sammanhanget som jag tycker det funkar bäst, att skissa låtideér. Sällan det låter bra att använd i slut prod, om man inte lägger mycket tid på att få det att låta bra. Och som JohnRick redan varit inne på så blir det oftast bäst om man "spelar in" det, då får man genast ett bättre resultat. Och visst kan Humanize funktionen få det att låta mindre mekaniskt, även om jag tycker att det är lite väl slumpmässigt.

    Det som oftast "avslöjar" om någon använt EQ drummer eller liknande i en produktion är oftast inte själva "spelet". Ofta är det i mitt tycke själva ljudet i sig. Det som jag tycker gör att ljudet från många trumpluggar sticker ut som onaturligt. Är oftast att det saknas lite fyllig botten och det är oftast alldeles för mycket rums mic inblandat.

    VIlken överraskning att du tycker det!

    😄

×
×
  • Skapa ny...