Jump to content
Annons

bolt

Medlem
  • Antal inlägg

    55
  • Gick med

  • Senast inloggad

Inlägg av bolt

  1. jag tror det finns en naturlig anledning till hans svar och jag tror han har rätt. Om jag inte fattar fel så syftar suportnissen på en hårddisk som inte har någon extern nätström utan tar allt från datorn, denna typ av hårddisk rekomenderas troligen inte att man kör på en bärbardator.

  2. Det kanske kan hjälpa med en UPS, som kopplas till allt utom ljuset, men det måste i så fall vara en modell där nätspänningen alltid går genom batterierna och stabiliseras där - och inte sådana som bara kopplar in batterierna vid spänningsbortfall...

    någon from av stabilisator hade jag nog testat, finns en uppsjö..

  3. Är också intresserad av att köpa ett sådant här kort, men vill bara försäkra mig om mikrofoningången. Jag har bara en enkel datamikrofon med 3,5 mm:s plugg...den första ingången (microphone) verkar ju ha en helt annan kontakt, men hur är det med den andra ingången (guitar)...går det att plugga in min mikrofon i den och blir resultatet lika bra även om det är tänkt att gitarren ska in där?

    mic ingången kan ta både XLR och tele dom nya neutrik kontakterna är gyrmt bra, så det är bara att köpa en adapter från mini tele till tele.

    Det går nog inte så bra att plugga micken i line ingången, en mic behöver en micförstärkare. 😛

  4. det sämsta sättet är att ändra i msconfig men måste man det så glöm inte att ändra samma tjänser som processer du inte startar.

    Det bästa sättet är att ändra i de program som autostartas så det inte gör det... då blir hela systemet stabilare

  5. Funderade på hur många spår en hårddisk klarar att man spelar in på samtidigt, det skiljer ju mellan olika hastigheter... men ändå... jag lär ju inte komma upp till max här hemma.

    Är det bättre/snabbare att köra på firewire disk om det är samma rotationshastighet på diskarna? (gämfört med ide)

  6. Att köpa ram minnen är en hel vetenskap. Men på de flesta lite större nätbutiker finns det minnes konfiguratorer. Förstår du inte så maila till företaget du tänkt att köpa av och kolla om du inte är helt säker.

    Jag köper ALLTID kingston minnen, dom är billiga, fungerar grymt bra och har livstidsgaranti. Dessutom har dom i pricip minnen av alla typer.

  7. grejjen är att jag har några kort liggande,

    och tänkte att man kan stoppa i ett till i datorn för att slippa köpa ett nytt

    med två utgångar.

    Men kommer det upp i vindows att man har två kort. och får man välja vilken

    skärm man vil köra på respektive kort? Eller hur gör man?

    MVh martin

    Tjena tjena!!

    Har du någon windows version efter Windows 95 så ska det fungera (inte säkert på win NT) att få olika bild på olika skärmar (utökat skrivbord). Har själv använd detta i både win 98 och win Xp.

    Man kan behöva ändra någon bygel på moderkortet om du har inbyggt grafikkort på moderkortet.

  8. Vad jag menar att det finns fler praktiska saker att dela med sig av än hur man sätter fast ljudkortet eller tips om körer på demon.

    Man kan göra promotionlistor med adresser till radiostationer och DJ;s dit det kan vara lönt att skicka sin demo/färdiga produktion.

    Man kan göra listor över spelställen, klubbar med uppgifter om vad de betalar, tillgång till PA, inriktning okända, större artister etc. Även tips om  ställen man själv kan hyra.

    Recensioner av de som uppträtt där.

    Ställen att hyra transporter.

    Utbytesspelningar: -Var vanligt under punkeran. Hur är det nu?

    Studio får gärna lägga upp lite standardkontrakt som man kan använda sig av.

    En prylshop med badges, dekaler och t-shirts hade varit trevligt.

    Kanske rentav nån samlingsskiva att visa upp för pressen?

    Studiofestivalen är en bra utåtriktad idé som borde locka fler intresserade än bara medlemmar. Med tiden blir det nog så. Här deltar ju Sveriges duktigaste amatörmusiker. Det borde ha allmänintresse.

    Tja det finns säkert massor med andra grejer oxå. 😮  😎

    Håller med!!

    låter vettigt!!!

    😄

×
×
  • Skapa ny...