Jump to content
Annons

Nictronic

Medlem
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Nictronic

 • Rank
  Nykomling
 1. Tog mig i kragen och gjorde något hyffsat skulle jag vilja tro i alla fall, men behöver feedback från fler, vad kan jag göra bättre och vad var bra? Låten ifråga är en original mix jag gjort (Walk on the beach) och sedan lagt in en acapella från Aubrey Whitfield ”Be someone” Kommentar från Aubrey själv att det är en av de bästa remixerna hon hört av sin låt Be someone, men jag nöjer mig inte med det!?
 2. Titel: You'r my friend (Original) Av: Nictronic Uppladdad: 16 okt 2013 Kategori: Elektroniskt/dans All kritik välkomnas Klicka här för att ladda ner filen
 3. 52 downloads

  All kritik välkomnas
 4. Du skulle behöva lära dig hur man mixar upp en låt, alltså sätter ihop en från intro till slut. En låt brukar vara uppbyggd så här: intro > Huvudmelodi > vers? (Den nedlugnande biten) > huvudmelodin börjar på nytt > avslutning. Jag upplever lite som att du har olika melodier i ett och samma och jag personligen får inte kännslan av vad som är din så att säga "huvudmelodi". Du kommer att få träffa på ordet mastering om du inte redan har gjort det och jag tycker du ska lämmna det lite åt sidan och lära dig att bygga upp låtar först innan du börjar med det. Jag vet av egen erfarenhet att jag blev fast i det där med mastering och jag hade inte lärt mig att bygga upp låtar vilket gjorde det ännu svårare att mastra låtarna. För övrigt lät melodierna bra (y)
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.