Jump to content
Annons

Svisse

Medlem
  • Antal inlägg

    75
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    1

Inlägg av Svisse

  1. Eftersom jag är nybörjare så kanske man inte ska utala sig men,jag får uppfattningen om att allt som man lyssnar på har ett reverb på outen ! Kör med Lexicon PCM Native som i mitt tycke låter fantastiskt bra!

  2. Ville bara önska glad påsk och vill passa på att säga att forumet är guld värt,helt fantastiskt mycket rutin och kunskap.Man lyssnar med stora öron vad som sägs!

    Med vänlig hälsning Svisse

  3. Hej Claes! Säg att du är i mixerfönstret och har en plugg framme från UA och så fort man gör någonting annat än på den pluggen försvinner pluggen,väldigt irriterande då man får klicka fram den hela tiden!Den ligger kvar om man är på tracks-sidan men ej på mixsidan!

  4. Hej ! Nu vet jag ej om du menar komp eller solo-licks men ett litet tips om du lirar lite blues/soul är att lira utan plektrum,då kan du påverka soundet på ett helt annat sätt med att "snärta till" dom tonerna som är i ackordet! lite svårt att förklara så här men då får du lite surstaine på rätt toner! vet ej om jag stavar rätt,men du kanske fattar !

    Med vänlig hälsning Svisse

  5. Det jag menar är att så länge det sker i sin hemmastudio för eget bruk eller lägger ut en låt på detta forum så tycker jag att det inte spelar någon som helst roll! Nu har jag ej läst alla inlägg så det kanske var ett lite grovt uttalande!

    Med vänlig hälsning Svisse

  6. Hej !

    Jag frågar ej ofta på detta forum då man känner sig ganska nykomling och är lite rädd för att störa men är det någon om kan svara på eller eventuellt ge lite tips på vad man kan göra åt rummet då testet från rew-acoustic ger en dipp vid 100hz för att stiga till 200hz därefter ganska normal kurva.Med andra ord probem vid 100 till 200 hz! Ska nämna att jag har dämpat spegelmässigt som boken säger men ej i taket. 2 meter i takhöjd!Rummet är c:a 4x3,5x2.

    Med vänlig hälsning Håkan

×
×
  • Skapa ny...