Jump to content

Animus

Medlem
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Animus

 • Rank
  På gång
 1. Tack för svaret! Mycket uppskattat svar, och om det inte är allt för mycket begärt så har jag ett par följdfrågor! När jag höjer volymen så distar det innan jag når upp dit jag vill, säkert något obvious men jag vet inte riktigt vad jag missar, eller var jag tar reda på svaret! Det är ett evigt tjat om detta "tryck" som alla talar om! Men det måste ju finnas något magiskt recept för detta? eller kommer det kanske naturligt när man finkammat och finslipat varenda kanal? Jag pillar mycket med EQ:n, och det är ett konstant jobb och det blir bitvis bättre! Men jag har alltid funderat på hur pass grovt man ska skära samt trycka på i toppar och dalarna? När basen och gitarren är "boostade" på närliggande områden på frekvensbredden, skall jag då kapa helt där det andra intrumentet instrumentet går upp? Väldigt tacksam för svar, eller om någon kan peka mig åt rätt håll Jag uppskattar också om någon kan sätta ord på de saker jag försöker förklara, det är också något jag behöver bli bättre på!
 2. Hej! Jag är en multi-instrumentalist som med hjälp av lite ljudteknik skriver mycket, jammar och övar med mig själv. Med detta så blir det väldigt mycket överblivet material som lämnas till "banken" men troligen aldrig når ytan, men det vore kul att få höra vad folk tycker! Denna låt skrev jag för någon vecka sedan i samband med att jag köpte min första bas, och det kan därför vara lite sloppy, men det ska nog gå och lyssna på ändå! Jag använder endast studio one 2.0.3 (Föredrar de äldre stärkarsimulatorerna) och Addictive Drums. Jag vill ha feedback på främst Gitarr och Bas mecket, men uppskattar också tyck och tänk på låtskriveri, och kanske råd på hur jag kan ta saker vidare? https://soundcloud.com/oscar-shredmeister-randevik/mix-test-1
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.