Jump to content
Annons

LucasAll

Medlem
  • Antal inlägg

    40
  • Gick med

  • Senast inloggad

Inlägg av LucasAll

  1. Vad jag tycker om Iris i sig så tycker jag att den är skit grym faktiskt! Tycker att den låter profissionell! (stavning?).

    Jag la märke till några saker ''jag'' hade velat ha 🙂

    Men kom ihåg att jag är en mer nybörjare än dig på att producera osv. Jag håller på och lär mig också men jag har lyssnat på en hel del house 🙂 Så jag är ingen riktigt kunnig person. Bara enligt mina åsikter 🙂

    Droppet tycker jag att det ska vara lite mer smask (tryck) i som jag såg en hade kommenterat på soundcloud också.

    Jag är helt kär i slingan, det känns lite som att den är lite lite dyster i början men sen går den över till typ solsken och glada saker, typ Wöwöwööw OWOWOW Shit ! Jag älskar det.

    Men sen sista droppet vid 03.55 så gillar jag inte själva swich ljudet i droppet. På något sätt känner jag och hör att det blir någon sorts fel takt.

    Men sen tycker jag att själva bryggan, introt, buildup och alla dessa olika stegen är väldigt bra tycker jag. Jag tycker att dessa låtar är otroligt bra för någon som inte hållt på så länge. Som jag inte vet men antagligen tror 🙂

    Tack å åter igen nice work! Keep it up! /Marcus, 16 år 🙂

    Jävlar tack så mycket man!! uppskatts som fan, håller med dig om att trycket skulle varit lite högre på droppet, känns lite som det bara kommer nu när jag lyssnar. Tackför feedbacken uppskattas! Keep it up 🙂
  2. Hej gott folk!

    Skulle gärna få lite kretik/feedback på två låtar jag gjort.

    Producerat i cirka 1 år nu och kör med Fl studio 🙂

    " data-controller="core.front.core.autosizeiframe" data-embedId='7b8defa4263786fd47e59c0016d5aa96' allowfullscreen=''>

    OBS: Kunde inte starta ett ämne där det stod låtkritik

    https://soundcloud.com/lucasall/lucas-all/s-VbR5M

  3. Haft min i några dagar nu, riktigt nöjd 🙂 skönt att vara utan en massa krångliga menyer, riktigt lättarbetad och genomtänkt. Att ljudet låter "plast" vet jag inte, beror nog på vem / hur man gör ljuden kanske.

    Beställt en nu också! Verkar fett!

  4. Låter bra. Tycker att pianot duckar lite väl mkt för trummorna. Du verkar ha sidechainat på tok för hårt. Lyssnar via min laptop så det är svårt att säga mer. Sen har jag svårt för sådan här musik av den enkla anledningen att det mesta låter likadant, oavsett artist. Det är svårt att sticka ut när man inte har sång. Inom pop, rock och metal så är det oftast sångaren som gör något. När det kommer till elektronisk musik så gäller det att hitta sin nisch (stavning?) för att väcka intresse. Skrillex har ju ett speciellt sound, han hade iaf när han började.. nu är det ju många som kopierar honom så. Men man måste ju hitta något så folk hör att det är just DU som gjort låten när de hör den, oavsett om dem hört låten innan eller inte. Förstår du vad jag menar? Och det är DÄR jag tyvärr måste lägga min kritik. Du har (i mina öron) ingenting som "sticker ut". Den här låten kunde lika gärna vara gjord av Avici (vilket kan tas som en komplimang, om man nu gillar honom). Jag säger absolut inte att den är dålig. Väldigt välgjord! Men jag har hört det själv och blev inte speciellt intresserad. Imponerad? ja då, efter ett år så är det här mycket bra. Men ja, du fattar nog vad jag menar. Keep going though, du kommer hitta din grej så småningom!

    btw.. Du är medveten att du lagt upp låten i fel avdelning va? Om du söker låtkritik ska du ladda upp låten (se menyn längst upp). Vill du ha låtkritik med fokus på mixning (med vidare diskussioner) så är det mixningsavdelningen som gäller. Just a heads up 🙂 underlättare för mods.

    Tack för kritiken! Håller med dig, låten är inte så bra mixadoch mastrad. Så att den andra länken inte fungerade, här har du: https://soundcloud.com/lucasall/iris-original-mix1

    Kunde inte starta ett ämne på låtkritik! 🙁

  5. Snygg låt!

    Men jag tycker inte att det passar in att fråga efter röster på ett forum som fokuserar på hjälp med programvaran FL, Prova i off topic forumet 🙂 Men jag önskar dig all lycka till

    Okej! tack så mycket ! 🙂

    gillar tyvärr inte början så mycket.. men den oväntade övergången vid 1:55 va nice.. dock så gillar jag originalet mer..

    kul att det går bra för min gamla polare nu 🙂 Alexander i Cazzette..

    Okej! tack för feedbacken! 🙂

    Är det en gamal polare till dig? 😄

  6. Jag tyckte det lät fett, förutom kanske att basen var lite hög.

    Tell you what, jag mixar och mastrar gjärna låten åt dig.

    Skicka alla filer i WAV format till: Snopp_fejs@hotmail.com så fixar jag till det så det låter pro 😛

    Lessen för sent svar! inte varit inne på ett tag!

    Har en ny låt , kolla gärna vad du tycker om den https://soundcloud.com/sebal/amok-lift-the-lifter

    och tack om du skule kunna hjälpa mig med mixingen 🙂!

  7. Tycker definitivt att du ska fortsätta med den. Coolt sound! Tänk på att jobba med lågpassfilter som jag klagade på i din förra tråd. De diskantiga grejerna låter väldigt vassa. Nice jobbat!

    Tack så mycket!! 🙂 Ska finslipa det när jag ska göra klart låten ! 🙂
×
×
  • Skapa ny...