Jump to content
Annons

Patrikl

Medlem
  • Antal inlägg

    15
  • Gick med

  • Senast inloggad

Inlägg av Patrikl

  1. Har ni kallat er Made in china? Jag la in en länk till ert Soundcloud på min FB-sida, i miniatyren står det "Made in China" istället för Gravel Pit. Weird bug kanske?

    Japp vi bytte namn från Made In China igår. Nu är vi Gravel Pit. Det borde ändras... Får hoppas det 🙂 Tack så mycket för att du sprider musiken! Underbart:)

  2. Live is the shit asså. Synd att det är så svårt att få till bra rent tekniskt, med ljudläck osv. Ska nog fan försöka få till nästa demo/inspelning live... typ 3 mickar på trummor 1 sång 1 gitarr 1 bas.

    Mvh

    gör det! det kan jag rekommendera, inte för att jag har något att jämföra med... Men det gick väldigt smidigt. Dock är det nog bra att man är väl inrepade och tighta inför liveinspelningen. Lycka Till! 🙂

  3. Tack tack för alla schyssta svar! Håller med om att vi inte låter som Led Zeppelin, men det jag ville ha sagt är att vi har influerats väldigt mycket av sådana band som typ Zeppelin, The Doors, Deep Purple, White stripes - ja ni förstår. Jag skrev kanske lite otydligt i min första post 🙂

    Härlig låt! Inte Led Zeppelin, dock.

    Det enda som kändes lite för "överseende" från produktionens sida var leadgitarristens slarviga spel. Inte dåligt direkt, men väldigt slarvigt och arrogant. I mina öron sabbar sådant en bra låt.

    Tack så väldans mycket! Slarvet skulle nog kunna förklaras av tidsbristen i studion, det är ju svårt att vara perfektionist med 6 timmar i en studio för 4 låtar hehe 🙂 Nästa gång vi spelar in ska vi pleasa dig med en helt fläckfri låt!

  4. Tack så mycket för all schysst och bra feedback! Jag håller med er! Dock var vi väldigt tidspressade i studion (vi hade bara 6 h) så vi satsade mest på att få in de här fyra låtarna i lite vettig kvalité till någon sorts grund. Därav resultatet

    Men som sagt, tack så mycket för svaren 🙂

×
×
  • Skapa ny...