Jump to content
Annons

Martin Bjelke

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Inlägg av Martin Bjelke

  1. Anledningen till att du får upp rutan är för att du kör Logic i 64-bit medan Sylenth1 endast har stöd för 32-bit för Logic. Rutan är en såkallad "32-Bit Audio Unit Bridge", en brygga som låter dig använda dina 32-bitspluggar trots att du kör Logic i 64-bit. Det är inget som är konstigt, det enda du behöver göra är att klicka på den grå rutan varje gång du vill få upp pluggen. Fungerar bra tycker jag, även om jag precis som du blev irriterad att man pröjsar för en synt och ändå behöver "krångla". Vad gäller rattarna kan du ställa in kanalens automation på write, touch eller latch och sedan skruva. När du sedan ställer automationen du just skapat på READ istället, får du upp automationskanalen för det du vill automatisera. Du kan med andra ord nu rita in exakt det du vill automatisera i Sylenth1. Hoppas det hjälper, lycka till!

  2. Gillar konceptet stenhårt. Hoppas verkligen att ni fortsätter med detta varje månad!

    Om ni fortsätter vore det coolt om ni lyckades få någon av våra svenska "superproducenter" ni tidigare intervjuat i tidningen att ställa upp. Exempel som jag själv, och säkert många andra hade uppskattat se i en sådan här video, är:

    Patrik Berger (Robyn, Lana Del Rey, Icona Pop)

    Michel Zitron (SHM, Taio Cruz, Avicii)

    Shellback (Maroon 5, Taylor Swift, P!nk)

    Pontus Winnberg (Miike Snow, Fibes, Oh Fibes!, Britney Spears)

    Jörgen Elofsson (Kelly Clarkson, Céline Dion, Bryan Adams)

    Det är säkert ett mycket upptaget gäng, men jag tänkte ändå ta tillfället i akt att tipsa om folk många säkert vill se. Stort tack och cred till Fredrik Sonefors och Carl-Michael Herlöfsson som redan delat med sig av sina genidrag. Och tack Studio.

  3. Fantastiskt kul och lärorikt att se hur hitlåtar kommit till, varje gång tillfälle ges! Fredrik är uppenbarligen extremt begåvad. Det jag gillar främst är att han har en tanke bakom i princip allt. Har han det inte är det för att det redan låter så bra. Skön inställning. Försöker arbeta på ett liknande sätt själv. Tack Fredrik och Studio!

×
×
  • Skapa ny...