Jump to content

bloggfji

Medlem
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutralt

About bloggfji

 • Rank
  Med i gänget
 1. Tjena! Byggde om lite i rummet och nu ser det ut såhär http://postimg.org/image/73w0oi82h/ Jag tänkte sätta upp isolering typ dessa http://www.thomann.de/se/the_takustik_hilo_n70.htm där jag har ritat. Sen basabsorbenter i hörnen där jag skrivit bas. Hur tror ni det kommer funka?
 2. Tack för era svar! Verkligen! Ja rummet är svinlitet haha! Har pratat runt lite och med era tips så kommer jag att testa att sätta monitorerna på mina gamla stativ (göra hål i bordet) I mitten av skrivbordet. Sen sätta två basfällor i hörnen och dämpning på väggarna Det borde bli bättre! Men som sagt så är det ju ett sjukt svårt rum att placera en inspelningsplats i haha Tack igen!
 3. Haha. Kort svart! utveckla gärna Vart är det bästa stället i det rummet? Ska jag byta plats på den andra datorn kanske?
 4. Hej! Jag har byggt mig en liten mini studio hemma i mitt såkallade rum (städdskrubb). Allt är uppbyggt och satt på plats. Rumet består av betongväggar på alla sidor förutom där dörren sitter, där är det gips. Se bifogad bild. På mitt skrivbord har jag en MDF hylla där monitorerna står på. problemet är att jag inte kan använda mina monitorer. Basen låten förskräckligt. Bullrigt och ihåligt. Innan flytten stod dom på monitorstativ och då var det inga problem med dom! På bilden ser ni placering. Förmodligen helt fel. Min fråga är. Hur ska jag isolera. vad ska jag ställa monitorerna. Kan jag möblera om så att det blir bättre med enbart möblering? Ska jag sätta upp något på väggarna? Bifogar en bild på hur rummet och allt ser ut i nuläget. http://postimg.org/image/cxw13rzmb/
 5. Hej! Jag köpte ett begagnat M-Audio Fast Track Pro för några månader och har ett litet problem.... För det första måste jag säga att jag inte kör på el sladden utan med USB direkt in till datorn... Problemet jag har är att höglursutgången inte funkar. när jag kopplar in så händer ingeting. Kan detta bero på att strömmen från datorn inte orkar? Eller är det något fel? Om någon har ett likandant kan hon/han inte testa ? Tacksam för svar!
 6. Känns som ett AA möte Välkommen Mattias! -Hej Mattias! haha skämt och sido VÄLKOMMEN!
 7. tja! har du kvar ditt saffire till salu ?

 8. Ska köpa nytt söker runt på hela forumet men inte en jäkel som säljer något
 9. Tror fan du har rätt. måste nog köpa ett ljudkort med 2 in och 2 ut
 10. ett vanligt fast track är det jag har som ljudkort! inte pro alltså
 11. Hej alla! Jag är ny inom mixning och dj:ing Har precis varit och införskaffat mig en Numark Mixtrack Controller och är än så länge nöjd som satan till den har jag ett enkelt M-Audio ljudkort med en hörlursingång och utgång för monitorer. Just nu spelas båda decken i traktor ut genom mina monitorer men såklart vill jag kunna lyssna på deck b innan jag börjar mixa in låten. Jag har letat runt på nätet och i Traktor men inte hittat hur jag ska göra. Finns det något kunnig som kan svara på denna enkla fråga? Hälsningar Fredric
 12. försökt söka men får inte upp något
 13. Hej! Min polare visade mig en riktigt skysst synthesizer här om dagen som heter Genesis CM. Nu finns den ju bara som VST och jag orkar inte hålla på att konvertera den in till logic och min mac så jag tänkte höra med er här på forumet om ni vet någon bra AU med just en skysst synthesizer MVH Fredric
 14. Jag har en fråga angående Midiklaviaturen Behringer UMX490. Det är såhär att jag har en sån här hemma och kör den med logic. Men väl inne i logic funkar inga rattar eller någonting. Och hur får man tag på dessa VST:s som påstås ska finnas med? Måste man installera någonting på sin mac? Tacksam för hjälp /Fredric
 15. Jag har en fråga angående Behringer UMX490. Det är såhär att jag har en sån här hemma och kör den med logic. Men väl inne i logic funkar inga rattar eller någonting. Och hur får man tag på dessa VST:s som påstås ska finnas med? Måste man installera någonting på sin mac?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.