Jump to content
Annons

metallica96

Medlem
  • Antal inlägg

    59
  • Gick med

  • Senast inloggad

Inlägg av metallica96

  1. Turné.... jag trivs bäst hemma under korkeken. På 80-talet åkte vi en hel del. Jobbigt med långa resor. 17 dec ska vi till Åland. Det kör ihop sig med att repa ihop låtar till det och att få till inspeningen.

    OT, var ett tag sen, men var på Åland var ni och spelade? 🙂

    Bor nämlingen på Åland så blev lite nyfiken 😉

    // Jesper

  2. Jag är inte med i bandet officiellt men lirar med dem live. Det är min kompis som är grundaren i bandet kan man säga, och jag håller med dig om att det är bra musik. Tycker de har hittat rätt i både stil och produktion, mkt bra låtar också. Blir lite spelningar i december, tyävrr ingenstans nära åland (Holland & Tyskland). Tror det blir spelning i finland nästa år också, man hade ju kunnat ta Åland på vägen :-P Finns det några festivaler eller liknande som man ska kolla upp eller?

    RockOff Festival, är ända festivalen på Åland, Håller på i en vecka och har en del stora Artister.

    Ifjol spelade bl.a. Dead by april, Loreen, Veronia Maggio osv.

    http://www.facebook.com/Rockoff.Festival

    // Jesper

  3. Haha, bra inlägg Roffe! 😄

    Förövrigt, har jag hört att man inte riktigt var säker på om Jorden skulle gå under i dag eller om det skulle komma nått "lyckoregn" och göra tiderna framför oss bättre.

    Är en jävla skillnad på de tolkningarna, men de sa de i nått program om ämnet.

    // Jesper

  4. Är som någon skrev i en recension, som en uppdaterad version av firebird bara det att det inte är Gibson som gjort den. Gav 10 för den, vilket verkar vara ett bra pris. Den har en väldigt nice hals och är lättspelad som bara den och låter bra gör den också. Om jag jämför med andra ESP/LTD's jag testat (mest deras LesPaul kopior, från billigaste till dyraste) så är detta den ESP som fallit mig mest i smaken, utan tvekan. Kolla in Blocket för deras reade modeller (men jag knep den sista eldfågeln...).

    Jag håller med! Har gillat Firebirddesignen sedan urminnes tider... 🙂

    😐😲 Vad är 'het set'?

    haha, kanske skulle förklarat mig lite mer, Mickarna, är det het set mickar? James Hetfield signature mickar? 🙂 liknar iaf 🙂

    // Jesper

×
×
  • Skapa ny...