Jump to content
Annons

PzYkBrYt

Medlem
  • Antal inlägg

    170
  • Gick med

  • Senast inloggad

Inlägg av PzYkBrYt

  1. Det är ju riktigt bra. Lysande sångare! (Delade inte ni honom med Poem? Synd att Poem la ner för övrigt.) Catchigt, men har ändå något som skiljer det från standard-göteborgs-mallen.

    Kan hålla med Egghuvud om frekvensbalansen i ljudbilden. Men produktionen är helt klart tillräckligt bra för att få fram er idé. Helt klart bland den bästa metal jag hört på forumet. 🙂

    Tackar! 😄 Jo, Axelpojken är my man.. 😄

    Måste ha annan lyssning för basen tror jag då det saknas rätt mycket av den i våra monitorer.

    Tack för de värmande orden! 😎

  2. Det ligger en sampling som brusar & sprakar i introt så det ska vara så än så länge. Basen & diskanten är lite lurig att höra i våra monitorer(Fostex PM0.5) men man lär väl sig snart hoppas jag. Känns allmänt som att det mesta inkräktar på varandras frekvenser om ni fattar vad jag menar. Uppfattar ni det så?

  3. LÅTNAMN: Run (arbetsnamn)

    ARTIST/GRUPP:Mindfall

    GENRE: Metal/Hardcore

    LÅTLÄNGD: 3:13 min

    KOMPOSITÖR: Mindfall

    PRODUCENT: Mindfall

    INSPELNINGSÅR: 2006

    FORMAT: mp3

    STORLEK: 4.42 mb

    STATUS: Under mixning

    Tja! Vi i Mindfall håller på & försöker mixa våra alster på våran kommande EP & skulle gärna vilja ha tips & synpunkter på detta. Vad kan man förbättra & hur ska man gå tillväga?

    Run2.mp3

  4. Snart kommer vi alla vara totala slavar under samhällsapparaten. Det fattas bara att de sätter in chip i våra hjärnor som kontrollerar att vi inte tänker fel tankar.

    Människor är sjuka som bara tänker på pengar. Får se hur det funkar när man blir tvungen att andas pengar i framtiden.

  5. Jag håller fullt med om produktionen är i centrum i (psy)trance iallafall. Skit i melodier & sånt bara det låter stört/snyggt. Jag skulle däremot aldrig sälja min själ genom att göra musik efter vad andra vill höra, den dagen jag gör det skjuter jag mig i foten. Sen är det alldeles galet att man inte kan ha "hårdrockstrummor" i psytrance iallafall... galenskap..

    Ps: måste nog banka på mina trummor innan jag slår sönder datorn.. 😆

×
×
  • Skapa ny...