Jump to content
Annons

stabilt

Medlem
  • Antal inlägg

    88
  • Gick med

  • Senast inloggad

Inlägg av stabilt

  1. Man kan ju delta som en grupp. Medans andra deltar solo. Så har ju skett förr.

    Jag ser främst två riktningar på detta.

    Antingen att man förändrar låten stort och ofta och inte repeterar sig eller att man bara repeterar sig hela tiden. 5s loop om o om igen i 5 minuter, men den låten skulle kanske inte få lika mycket röster.

  2. Zoom H4N bör fungera bra om det fungerar i ditt program. MBP har annars ett bra inbyggt ljudkort som inte är helt ovanligt att musikproducenter som inte behöver spela in använder, koppla det till en hörlurstärkare om du har tungdrivna lurar. Hörlursporten på alla bärbara har jag erfarit går sönder lätt dock av ett litet ryck i sladden för mycket.

  3. Jag är rätt säker på att den har firmware 112, just nu kör jag den standalone som slutmixer/monitorkontroller typ för laptopen e paj (dricksglaset välte över datorn) men ska undersöka saken så fort jag får tid och möjlighet.

    Måste testa det innan jag köper en egen MBP (så fort de löst värmeproblemet) för de senaste modellerna är ju faktiskt up to date teknologiskt jämfört med Sony osv. Fast blir svårt att behöva gå ifrån Sonar men jag vill kunna koda iOS-apps ugh.. dilemma... 😛

  4. Kör Totalmix FX, var lite pilligt i början för att förstå tänket i Totalmix, men det gick bra.

    När vi startar Totalmix FX så händer bara ingenting i OSX. Ingen respons på att programmet inte funkar det bara händer ingenting, det startar inte.

    Nån som har en ide på vad som kan vara fel?

  5. Kör också UC, funkar på både min PC och Macbook Pro. Nivåerna för ljudutgångarna styr du enkelt i totalmix.

    Fick du igång det direkt eller fick du trixa?

    Kör du Totalmix FX eller gamla Totalmix?

  6. Alla dagens DAW-program jobbar internt med 32-bit Float (eller 48-bit fixed när det gäller PT), så den biten går helt automagiskt även om man skulle ha råkat spela in i 16-bit från början. 🙂

    Innan någon nu börjar raljera om att Fixed är bättre än Float, så rekommenderar jag att man läser här: http://wiki.kontrollrummet.com/Bitdjup#Float_vs_Fixed 😉

    Det finns en som kör med 64 bitar.

    http://www.cakewalk.com/support/kb/Reader.aspx?ID=2005278

    Om det nu ens gör nån skillnad.

  7. Jag vet faktiskt inte. Jag är dagen till ära fullständigt förvirrad av Sonars hemsida 😄. Jag kan inte ens hitta vad fullversionen kostar nytt, jag hittar bara uppgraderingspriser. Men det är nog jag som är sådär skönt dumihuvet.

    Men det finns sonar PE (störst o bäst, med GEMENER!), sonar SE (lite mindre, kanske 2/3 av priset för PE?), och så finns HOME STUDIO, som kostar nånstans 3-700 sek. Sen finns dessutom Sonar LE, som jag tror bara skeppas med viss hårdvara. Åsså finns Guitar Tracks Pro, som nån obskyr kvarleva från 90talet. Och ett ännu billigare alternativ: Music Creator.

    Home Studio och LE lär inte skeppas med antisursång.

    ...jag måste ju säga att REAPERROR vinner förvirringsronden, en produkt, och sen pröjsar man efter förstånd, rättrådighet och humör. Enkelt liksom.

    Jag fick betala 3700kr för producer edition hos musikbörsen härom månaden.

  8. Att räkna ut sannolikhet är inte din styrka, va?

    Apple ger 639,000,000 Träffar på Google

    Logic ger 70,100,000 Träffar på Google

    Steinberg ger 10,900,000 Träffar på Google

    Cubase ger 8,250,000 Träffar på Google

    Märkligt!

    http://en.wikipedia.org/wiki/Logic

    EDIT: Microsoft får 315 miljoner träffar om vi ska ha nått o jämföra med träffarna på Apple. Som också är ett ord, ojdå!

  9. Du blir nog nöjd vad du än väljer av dina val. Själv har jag svårt att höra skillnad mellan olika ADDA. Då tycker jag att jag hör mer skillnad om jag lägger pengarna på separata preamps och en billig ADDA istället. Ensemble har ju 4st och den är snyggast!

    Rosetta 200 ger dig bara 2 i/o till mot de andra alternativens 8 i/o. Men det vet du säkert redan.

  10. Beställde från dv247.com i Söndags och idag levererades det till dörren 🙂

    Vilket företag levererar deras paket i Sverige?

    Posten som levererar det Thomann skickar brukar misslyckas med hemkörningarna till mig medans alla andra företag lyckas galant.

  11. Jag personligen tycker CD-skivor mest är besvärliga.

    Vill man ha fina omslag borde man satsa på vinyl.

    Men det är ett skitbra sätt för fansen att stödja artister lite exta på livespelningar. Man kan ju ha T-shirts också, vad sägs om usb-minne som nyckelring?

×
×
  • Skapa ny...